Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Pici, de formás, vagy nagy, de lógó mell a jobb?
Figyelt kérdés
2015. febr. 10. 14:59
11/27 anonim válasza:
Hangulattól függően, mindkettő. Lényeg, hogy csini lány tartozzon hozzá, meg egy szűk punci. :)
12/27 anonim válasza:
Inkább kisebb és formás. Legalább 60 évesen nem lóg majd a földig.
16/27 anonim válasza:
Most ettől neked jobb lesz,kedves pici formás mell birtokos?
Nem mindegy kinek mi tetszik? A barátodnak tetszen azt kész.
Ha kicsi van,úgyis azt mondjàk hogy az a szép, és milyen rossz a nagy. Ja,ahhoz képest nyáron csak csorgatják a nyálat a nagy mellekre ,annyira nem tetszik nekik.
Üdv, egy nagymellű
17/27 A kérdező kommentje:
Bocsánat, de van ebben az eldöntendő kérdésben valami sértő? Én csak írtam kétféle lehetőséget, nyilván van még jópár másik is, de én most arra kértem a válaszolókat, hogy kettő közül válasszanak.
Azért remélem te jobban érzed magad, hogy a tiédre "csorog a nyál" és nem a laposakra...
2015. febr. 10. 15:25
18/27 anonim válasza:
Pici, természetesen :D :) 20F
19/27 anonim válasza:
Nekem elég ha a barátom csorgatja rá.
20/27 A kérdező kommentje:
Azért a felháborodásból feltételezem, hogy jól esik azért, hogy nem csak a barátodnak tetszik...
2015. febr. 10. 15:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!