Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek elitelendo ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek elitelendo ha valaki 18 evesen HPV-s?

Figyelt kérdés

Ugy egett a fejem mikor kozoltek velem hogy 2 fajta hpv-m van..

Egy rak kelto es egy nem rak kelto...

Pedig aztan egyaltalan nem voltam sok fiuval es nekem mar 6 evesen szemolcseim voltak de megis a pofamrol sult le a bor mert ez sokaknak = azzal hogy ribi.. pedig aztan nem..

2015. febr. 9. 21:56
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Virus ami a mehnyakrakot okozza..

Pasik adjak at nekunk altalaban..

:D

2015. febr. 9. 22:27
 12/26 anonim ***** válasza:
Nem az az égő, hogy hpv-d van, hiszen a nők 80%-a elkapja élete során. Ráadásul te valószínűleg a szülés folyamán anyukádtól fertőződtél. A gáz az az, hogy ennek tudatában 6 fiúval is lefeküdtél, miközben köztudott, hogy szemölcsöt okozó típusok ellen a gumi nem nyújt védelmet! Az ecsetelők csak a szemölcsöket tüntetik el, a vírust nem, azt az immunrendszerednek kell legyőznie. Ha magától nem tudja, a doki tud felírni immunerősítőt.
2015. febr. 9. 22:33
 13/26 anonim ***** válasza:
#11: igen, pasiktól kapjuk el, de ők meg nőktől, így tudják továbbvinni.
2015. febr. 9. 22:36
 14/26 A kérdező kommentje:
6 fiuval??? :oo
2015. febr. 9. 22:36
 15/26 A kérdező kommentje:

Ezt hol olvastad? :)

Amugy igen, tudok mindent rola :)

Nekem viszont nem immunerositot hanem oltast ajalnottak mar,mert volt egy konizaciom 2 p3-as eredmeny miatt..

2015. febr. 9. 22:44
 16/26 Takacs Laszlo 15 ***** válasza:
Most akkor mehnyak rakod van vagy csak hordozod?
2015. febr. 9. 22:45
 17/26 anonim ***** válasza:
Bocs, a 6 éves korból a 6 ragadt meg... :D. De valójában lényegtelen, a másik fél tájékoztatása nélkül eggyel sem szabadna. Még akkor sem, ha a legtöbben azt sem tudják, hogy fertőzöttek, tünetmentesek, és az immunrendszerük legyőzi. Te tudod, hogy az vagy, ezt felelősen kell tudni kezelni!
2015. febr. 9. 22:46
 18/26 anonim ***** válasza:
Az oltás meglévő fertőzést nem gyógyít, viszont más típusok ellen védelmet nyújt. Ha az immunrendszered legyőzi, ez ellen a két típus ellen védett leszel, de a többi ellen nem, így az oltás nem hülyeség. Immunrendszerre pedig szedj grapefruitmag cseppet echinaceával.
2015. febr. 9. 22:52
 19/26 A kérdező kommentje:

16-os

Egyik sem...azt a virust hordozom ami eloidezheti a rakot.

Olyan mint egy herpesz virus.Vagy kijon rajtad a herpesz vagy nem,de a virust ami okozza mindig hordozod magadban.

17-es...

Igen tudom...de mielott fogalmam sem volt rola hogy ilyenem van eleg nehezen tudtam volna szolni barkinek is. Miota meg tudom azota senkivel nem voltam kb fel eve...

2015. febr. 9. 22:53
 20/26 Takacs Laszlo 15 ***** válasza:
Szerintem nem elitelendo,ez nem a Te hibad.Sokan egesz eletukben vedekezes nelkul szexelnek,es nehany gombas/bakteriumos ferto"zesen kivul semmi bajuk nincs,es ez is konnyen meggyogyithato alap gyogyszerekkel.
2015. febr. 9. 22:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!