Miert elitelendo az ha valaki 14-15 evesen nem szuz?
Azért mert szinte semmit nem tudnak a szexről, ha az elméletet nézzük huszonévesen is tanul az ember a szexről. Így, ha egy 14-15 éves szexel felelőtlenség, mert nincsenek tisztában a dolgokkal. Másrészt, ha nem sül el jól a dolog, akkor ilyen fiatalon olyan hatással lehet a lelkére, ami majd ki fog terjedni az egész életére.
Nem elítélendőnek mondanám ezt én inkább, hanem egyszerűen nekik még ez nem való, ilyen korban kezdenek még csak felnőni.
Mert a birka emberek hajlamosak általánosítani, és azt hiszik, minden 14-15 éves egyforma, és egytől egyig mind felelőtlenül, ész nélkül dug.
Másik ok, hogy imádnak ítélkezni, sokkal jobb más magánéletén csámcsogni, mint magukba nézni.
Ennyi a válasz erre.
Az utolso valaszolonak volt szerintem a legkozelebb a velemenye az igazsaghoz de a harmas is eleg korrekt valaszt adott igy nektek ment a zold kez
En ugy vagyok vele hogy emiatt elitelhetnek. En viszont tudom hogy azzal az egy baratnommel volt csak akit nagyon szerettem es tudom hogy nem agyatlanul esz nelkul csinaltuk hanem mikor itt volt 1 hetig 2x megtortent es kesz. Es akkor is vedekeztunk.
vajon miért csak harmincegy százalékon van a válaszaid hasznossága
ja és honnan tudod hogy nekem mekkora csaknem kukkoltál te kiss p*d*f*l g**i?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!