Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan béküljek ki magammal és az adottságaimmal?
Gyűlölöm, amit a tükörben látok, nem tudok megbékélni az arcommal, a kinézetemmel, úgy érzem, az adottságaim miatt sosem lehet egy rendes párkapcsolatom (ami nem azon alapul, hogy "leadom a szintet"). Mit lehet ezzel kezdeni? Már évek óta vagyok ebben a helyzetben és állandóan ez van a fejemben.
26/F
Először is: Próbálom nem túl sok fangirlinggel írni a hozzászólást.
A szakáll és a hajviselet tényleg jó ötlet lehet.
Nem tudom, mennyire szeretnél hasonlítani valakire, de Neymar (szinte) minden lánynak bejön.
Itt: [link]
és itt: [link]
pedig van különbség. Persze Ney mindenhogy tökéletes, neki a szakáll is, meg anélkül is jól áll.
De mondtad, hogy a te arcszőrzeted nem túl erős, talán ez ezzel a hajjal (a szőke nem kell): [link]
A lányok 70%-ának (olvastam, nem csak a hasamra ütve találtam ki) a VB-s haja jobban tetszett, mint azok, amiket azóta csináltat. De persze az is, csak... na. Va egy csomó lány, akik a VB után úgymond "lemorzsolódtak", már nem is szeretik Neyt, csak a külseje miatt szerették... Na de a lényeg: a VB-s kinézete mindenkinek tetszett. (Még a fiúknak is, osztálytársam mondta valamelyik nap, hogy ha meleg lenne, neki tutira bejönne Neymar, mert olyan jól néz ki. :D)
Bocsi, amiért nem tudtam leredukálni a fangirlinget, de remélem attól még érted, hogy mit akarok mondani. :D
9:
Ez tényleg baj. Én elég jóképűnek mondanám magam, de a listáról 6-os lányok is simán érdekelnek, akik sokkal kevésbé szép arcúak mint amilyen jóképű én vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!