Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szajra puszival valtunk el,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szajra puszival valtunk el, vajon fog-e meg keresni?

Figyelt kérdés
Szeptember elejen kavartunk, lefekudtunk majd besertodtem ra mert ugy mond megcsalt. Elkuldtem melegebb eghajlatra es soha tobbet nem akartam latni. Evvegen joba lettunk de egy kicsit atb...tam egy bulival kapcs. Valojaban azert mert nem engedtek el. Evelejen udvarolgatot de megint.. aztan lett egy bnoje es mi is elkezdtunk talizni. Lefekudtunk parszor de sose ir facen... a bnoje tudja a jelszavat is meg az email cimet is.. elso szerelmem.. het kozepen talalkoztunk de megint semmi.oltasok nem kellenek csak normalis valaszok.
2015. febr. 7. 13:05
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha csak kavartok, tehát nem vagytok együtt akkor mégis hogyan tudott megcsalni? Amúgy magadtól tényleg nem látod, hogy csak dugni kellesz neki?
2015. febr. 7. 13:06
 2/2 anonim ***** válasza:

már pedig igen is az oltás való neked,de még nagyon az sem,mert felfogni sem vagy képes,hogy mit művelsz.

meg is érdemled:)

2015. febr. 7. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!