Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek volt olyan ismerősötök,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek volt olyan ismerősötök, akinek nyáron a fecskéjéből kilátszódott a farka, vagy kibuggyant a heréje?

Figyelt kérdés
Ha igen taszított vagy izgatott titeket? :)

2015. febr. 6. 20:08
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Egy percig sem hittem azt :)
2015. febr. 6. 20:16
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Amit én láttam a strandon nem volt izgató inkább röhejes.A tökei lógtak ki egy faszinak,mindig megpróbálta visszagyűrni a helyére de aztán megint kilógott neki:D
2015. febr. 6. 20:24
 13/15 anonim ***** válasza:
Nekem egyszer volt ilyen.Osztállyal olyan helyen táboroztunk,ahol volt medence is.Páran kitaláltuk,hogy egy fiú és egy lány menjen be a vízbe és cseréljenek fürdőruhát,és jöjjenek vissza.A lánynak ilyen tangás fürdőruhája volt,és eléggé feszült,meg be is vágott,de azért felvettem.Mivel a víz habos volt,maga a csere egyikünknél sem látszott.Aztán amikor jövök ki, látom,hogy minden csaj kb. visít a nevetéstől( gondoltam,biztos vicces látvány lehettem.Mondjuk éreztem,hogy mintha egy kicsit hideg lenne ott lent,de mivel egyébként is fáztam a hideg víztől,nem törődtem vele).Mikor a nevetés csak nem akart szűnni,sőt,egyre többen csatlakoztak(akik nyilván a hangokra jöttek ki), megkérdeztem,hogy ennyire vicces vagyok,vagy mi?Az egyik csaj erre megszólal,hogy "ennyire izgató a tanga v mi?",és lefelé mutat.Kiderült,hogy az álló farkam teljesen félretolta a tangát,és szabadon meredezett. Megpróbáltam takarni,de egyrészt mereven ez nem könnyű feladat,másrészt meg már látták.A lányok reakciójától annyira izgalomba jöttem,hogy a merevedés nem múlt el, és már kezdtem attól tartani,hogy esetleg még el is megyek ott helyben.Szerencsére az egyik haverom megkönyörült,és dobott egy törülközőt. Szörnyen kínos élmény volt ez,sokáig nem hagyták,hogy elfelejtsem.
2015. febr. 6. 20:50
 14/15 anonim ***** válasza:
Igen, illene olyankor a fecskére egy fürdőruhaszerű rövidnadrágot venni. Én is van, amikor két bikinit veszel fel úszáshoz, mert az alsónak eléggé puha az anyaga.
2016. febr. 11. 10:13
 15/15 anonim ***** válasza:
Egyszer tízéves korom körül,nyáron egy strandon egy bácsi előttem kezdte el mosni a heréit. Nagy zuhany volt, a szabadban. Hát majdnem elkezdtem sírni. Amúgy ez a kérdés hogy jön ebbe a kategóriába?
2016. febr. 11. 11:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!