Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottunk párommal, nem tudom hogyan tovább?
Figyelt kérdés
vele képzeltem el az életem. csak 20 vagyok de tudtam ő vele kell lennem, ő volt a biztos pontom. nagyon szeretem/szerettem. nem tudom, hogy most mit csináljak, a randizás ismerkedés olyan elkézelhetetlen számomra. úgy érzem sohha nem fogok senkit úgy szeretni mint őt2015. febr. 5. 21:55
1/5 anonim válasza:
Ezt csak most érzed, később már nem így fogod.
Lazíts, pihenj, foglald le magad. És ha rendbe jössz, ismerkedj.
2/5 anonim válasza:
Majd ha jön a következő, nem így fogod gondolni. Feltételezem okkal váltatok el, így biztos van neked is valami negatív gondolat a tarsolyodban, amit felhasználhatsz a könnyebb feldolgozás érdekében.
3/5 anonim válasza:
Csinálj olyan dolgot ami nem rá emlékeztet. És kicsit tereld a gondolataid. Ez normális amúgy egy szakítás után ha nagyon szeretted/szereted...
4/5 anonim válasza:
Kezdj el tanulni, fejezd be a nyolc osztályt, aztán érettségizz le. Akkor legalább megtanulsz helyesen írni.
5/5 anonim válasza:
Igazuk van az előttem íróknak. Ez egy ideiglenes állapot amennyiben nem esel önsajnálatba, és nem otthon gubbasztasz a 4 fal között és nézed az idióta képeiteket meg nyálas zenéket hallgatsz.
Ez nem a világvége.
Ha jönni fog más, amiért neked is kell tenned, akkor ez elmúlik hipp hopp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!