Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párommal szakítottunk, de ő volt életem szerelme. Hogyan lehet elfelejteni?
Nem folytathatjuk egymás mellett, mint kiderült mindketten mást várunk az élettől. Jobb ha mindketten különmegyünk, de 3 és fél éve voltunk együtt, és már több mint 4 éve szeretem, ő (volt) életem legnagyobb szerelme, minden olyan jó volt vele. Hogyan felejthetném el?
Nincs sok barátom, és akik vannak nagyon sokat dolgoznak, nem akarom még őket is ezzel terhelni. Még lenne vizsgám, de nem tudok már koncentrálni.
Segítsetek.
23/L
Nagyon sajnálom...Én még csak egyzer éltem át hasonlót, igaz fiatalabb voltam, de sejtem, hogy mennyire rossz lehet... Biztos nincs esélye, hogy összetudjátok egyeztetni, ki mit szeretne? Azt tudom tanácsolni, hogy most koncentrálj a vizsgákra, kicsit talán kikapcsol, muszáj megcsinálni őket..nem lehet egy pasi miatt feladni magad..!!! És ha végeztél, utána üljetek le beszélgetni, vagy ha nincs értelme, akkor itt a nyár, menj nyaralni, kapcsolódj ki, pasizz majd idővel...Ha esetleg még kicsit mesélsz a sztorirol, talán könnyebben tudunk segíteni! Fel a fejjel! A rossz után jó szokott jönni...
21/L
Ebben az esetben nyugodtan lehetsz önző, igenis keresd meg a barátaidat. Ha igaz barátok, melléd állnak. Tölts több időt a családoddal. És ami a legfontosabb: ne zárkózz be, menj emberek közé, éld az életed!
Próbáld meg letenni a vizsgáidat, ha nem sikerül, az sem baj, de legalább próbáld meg.
22/l
Ellentétben veletek én azt mondom, hogy az életed nagy szerelmét sosem fogod elfelejteni.
És ne is akard elfelejteni. Az emlékeket nem fogod sose kitörülni a szívedből, miért is tennéd?
Ha mindig mindenkit eltudnánk felejteni, csak üres bábok volnánk, és soha sem volnának szép emlékeink, amik nélkül nem is lehet élni.
Ez van, és kész.
De ha egyszer valóban elfelejted, és nem jut eszedbe, akkor valószinűleg nem is volt az életed oly nagy szerelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!