Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy szakítottunk a volt párommal és nem tudom elfelejteni pedig nem volt hosszú a kapcsolatunk?
Szia
Nekem márciusban ért véget 1,5 hónapos kapcsolatom, ez se volt hosszú, szerintem én se fogom a volt barátomat teljesen elfelejteni, de nem fogok begörcsölni és lelkizni, ahogy telik az idő, már most jobb a helyzet.
Átgondoltam az egészet, kibeszéltem fűnek-fának, szerintem tedd te is ezt, ha jobban érzed magad tőle, nekem az ilyen beszélgetések, különösen Anyával, sok terhet legördítenek a lelkemről. De rá kellett jönnöm, hogy akarnom kell nekem is, mert ha folyamatosan előveszem a dolgot, és boncolgatom, soha nem jövök ki a vízből.
Még néha ma is rossz, az a baj velem, hogy állandóan magamban keresem a hibát, de összevetve a dolgot, nem is tartott sokáig, és "olyan" komoly (konkrétan) nem volt benne, csak hasonló dolgok, abba is lehet kár volt belemennem. Csak hát az első volt.
Megmarad szép emléknek.
Fel a fejjel, (tudom, pár hónapja még bagoly mondja verébnek) legyenek melletted sokan, beszélgess velük, én is így jöttem rá, hogy többet tettem én és hogy csak egy dologban volt igaza az exemnek: találok igazán hozzám illőt, jobbat.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!