Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Már nehezen viselem a szinglis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már nehezen viselem a szingliséget. Mit tegyek a váráson kívül? Hogyan legyen jobb életem?

Figyelt kérdés

Egy éve vagyok szingli. Elég gáznak tartom... Exem dobott ki és azóta se tudok találni magamnak pasit, de még egy pár hetes kis futókalandot sem, csak egy estére csókolózósat. Mert utána nem keresnek...

Udvarlóim vannak, de nekem ők egyáltalán nem tetszenek.

Jól megvoltam, fél évig nem is akartam, hogy pasim legyen, de az utóbbi fél évben már szeretném. Egész jól megvagyok így is, de amikor baj van, rám tör a sírás. Most is van egy családi problémám, és olyan jó lenne átmenni a szerelmemhez, hogy megvigasztaljon, hogy vele legyek...

Vannak barátaim, de ők nem nagyon tudnak mit csinálni, és nem pótolhatnak egy srácot.

Már nem akarok panaszkodni se nekik, mert nem tudnak segíteni. Mindig azt mondják, hogy várjak, majd lesz pasim. Szerintem már az őrületbe kergetem őket... Nekik vagy van barátjuk/barátnőjük, vagy jól megvannak egyedül.

Nem ismerkedni jöttem. Higgyétek el, próbáltam neten, még itt gyiken is, de soha nem jött össze.

Igazából tudom, hogy nincs erre jó tanács, csak megértést és biztató szavakat szeretnék kérni. :/

Ez a közhely, hogy akkor jön, amikor nem számítok rá, nem igaz. Fél évig nem is gondoltam arra, hogy komoly kapcsolatot szeretnék, tehát akkor jöhetett volna, hiszen nem számítottam rá. De akkor se jön, ha akarom és akkor sem, ha nem.

19/L

2015. febr. 4. 23:17
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Mint második lehetőség, az udvarlóid tényleg ennyire rosszak? Rondák, buták, mi a baj velük, nem tökéletesek? Nem hasonlítanak az exedre? Ne akard, hogy a legjobb legyen, hanem hagyd, hogy azzá váljon. Szeretetre van szükséged, és ezt megkapnád egy helyes fiútúl, aki lehet, hogy nem az ideálod, de lehet, hogy pár héten belül már nem is érdekelne más rajta kívül.
2015. febr. 4. 23:22
 12/20 anonim ***** válasza:

Igazából tényleg felesleges rágörcsölni erre a szerelem dologra szerintem.Nagyobb városban/közelében laksz egyébként ? A lényeg ebben a kérdés az lenne,hogy milyen gyakran találkozol új emberekkel,szoktál-e szórakozni menni stb. Igazából az is lehet ott van a válasz a szemed előtt csak még nem vetted észre :) Sok sikert a szerelem megtalálásához! :)

19/F

13/20 anonim ***** válasza:
De mi az hogy nincs hobbid? Nézed a falat szabadidődben vagy miii?? Mit szoktál csinálni amikor nem tanulsz és nem alszol?
 14/20 A kérdező kommentje:

Vannak helyes udvarlóim, de van, amelyik buta, igen.

Van, amelyikkel már most látom, hogy nem illünk össze.

Van, aki jó lenne, de találok benne valamit, ami nagyon kizáró ok.

Járok bulizni, kocsmákba, barátaimmal találkozom. Ezek mondhatók hobbinak? Mert akkor ezek.

Szóval igen, élek társasági életet. De szerencse is kell hozzá, az meg nincs. :/

2015. febr. 4. 23:25
 15/20 anonim ***** válasza:
orvosira jársz?
2015. febr. 4. 23:44
 16/20 A kérdező kommentje:
Nem
2015. febr. 4. 23:47
 17/20 anonim ***** válasza:
Ugyanígy vagyok, csak pár évvel idősebb. Ne erőltesd a dolgot, majd ha eljön az ideje, akkor fog betoppanni a nagy ő. De addig se hagyd el magad, építgesd az életed más területeit. Próbálj meg pasi nélkül is boldog lenni, feledkezz meg a problémádról, ne akard ennyire görcsösen. :)
2015. febr. 5. 00:26
 18/20 anonim ***** válasza:
0%

"Most is van egy családi problémám, és olyan jó lenne átmenni a szerelmemhez, hogy megvigasztaljon, hogy vele legyek... "

Neked nem pasi kell hanem lelki szemetes láda.

"Udvarlóim vannak, de nekem ők egyáltalán nem tetszenek" Hát akkor magadra vess h nincs senkid.

Ha csak nem nézel ki eszméletlen jól ez nem valószínű h változni fog.

Komolyan imádom amikor az ilyen 3-as katgoriájú csaj is

10-es pasit akar. Ez oda vissza müxik tod.

2015. febr. 5. 19:09
 19/20 A kérdező kommentje:

Neked se volt még komoly kapcsolatod, ha nem tudod, milyen jó kiönteni a lelkedet. Vagy neked nincs soha erre szükséged??

Ööö... Sose láttál,nem tudhatod, én hogy nézek ki, milyen vagyok. Nem kell 10es pasi. Csak ha pl nagyon nem vonzó, nem jövök vele össze.

De unalmas életed lehet, hogy itt próbálsz belekötni idegen szomorú lányokba.

2015. febr. 5. 19:50
 20/20 anonim válasza:

En 22 eves vagyok es meg nem volt kapcsolatom. Vartam vartam de semmi. Voltak udvarlok de ok nagyon nem jottek be. most jutottam el oda hogy ennyi idosen mar egyszeruen nem lehet varni,muszaj tapasztalni. Nem akarok ugy jarni h 30hoz kozel kezdem keresni ketsegbeesetten a nagy o-t hogy lehessen csaladom. 0 tapasztalattal. En folregisztraltam tarskeresore es tinderre. Tervben is van 1-2 randi:) szerintem nokent sem eleg csak varni, muszaj tenni erte. En egyebkent nem nezek ki rosszul sem,szoval meg attol se fugg ez,h mennyire vagy dekorativ.

hajra!

2015. márc. 21. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!