Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2/11 anonim válasza:
Szerintem átlagos, bár az nem azt jelenti, hogy csúnya. Csak szerintem nem annyira karakteres az arca.
4/11 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik a szeme.
Szerintem a korosztályában helyes srácnak számít.
6/11 anonim válasza:
csak fiatal még.
2-3 év, és eladnivalón helyes lesz. Az arccsontozat megvan, most már csak az éveknek kell rádolgoznia.
7/11 anonim válasza:
Állati helyes, csak kár, hogy nem 4 évvel idősebb :)
8/11 anonim válasza:
Húha, valaki nagyon jó pasi lesz 3-4 év múlva :)
9/11 Cöhh... válasza:
Tudom az arc volt kérdés, de ha már edzésben van valaki, azt csinálja rendesen... Erre a felsőtestre még edzeni kellene...kicsit(?). Nem gyúrni, ne legyen felhő, de azért adja meg a módját.
Az arca... Hát, halottakról jót vagy semmit...
xD xD Csak hülyültem, bocsesz xD xD Ha férfivé érik még számottevő is lehet, egyenlőre gyerek még :)
10/11 anonim válasza:
nem rossz
de azért nem olyan hűha de helyes, de ha belsőleg bejön, tehát vicces jófej akkor simán belezúgnék :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!