Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/lányok! A vékony vagy vastag száj jobb?
Figyelt kérdés
2015. febr. 2. 22:33
2/11 anonim válasza:
Vékony. Érzéki. Aranyos.
Babarózsaszín.
Repedezett. > Igazi elbűvölő.
Inkább legyen szája a hölgynek, mint ne!
((:
3/11 anonim válasza:
Magamon a jelenlegi tetszik (telt), srácon mindegy.
4/11 anonim válasza:
Jah az.De lányoknál nem az a nagyon húsos,hanem a szép ápolt közepes.Amitől a csók is olyan,hogy elszállsz.
5/11 anonim válasza:
Hm, legtöbb lány, akivel csókolóztam átlagos szája volt, egyedül 1-nek volt igazán húsos ajkai. Vele volt a legjobb smárni, magam is meglepődtem rajta!
6/11 anonim válasza:
Nekem dus ajkam van es en szeretem. Egy sracon eloszor az ajkat nezem meg es a dus, nagyobb ajkakat szeretem.
8/11 anonim válasza:
Én azt szeretem, ha egy pasinak vékony a szája.
9/11 opened paradise válasza:
Nekem vastag,csókos ajkam van állítólag,de mivel pasi vagyok,nem tudom,hogy ennek örüljek,vagy sem :D
A másikon meg mindegy,de azért a dús egy picit vonzóbb.
10/11 anonim válasza:
vékony!!
rossz ha a pasi a vastag szája miatt összenyálazza az egész arcomat
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!