Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ne legyek öngyilkos?
Magányos vagyok és senki sem szeret,nem volt még pasim,a barátaim is mind kibeszélnek a hátam mögött és szarnak a fejemre.......
16/L
bizonyos nézetek szerint,akkor hagyjuk abba az életet amikor kedvünk,van ez egy fajta isten tagadás,sátánista nézet,mert az élet ami "ajándék",a felett hatalma nem istennek,a sorsnak, hanem saját magának az embernek van,és ezzel köpi le magát az életet.
egy zenekar tagja kibelezte anno saját magát ez okból....meg volt némi mentális klikkje,de érdekes mindenesetre :)) jobb szöveg,mint feri elhagyott ...csatt...
vagy
Nem szabad feladni. Az élet néha nagyon nehéz tud lenni főleg ha senki nincs akire támaszkodhatunk, akinek kiönthetjük a lelkünket.
Egyébként a kérdésedre te magad adtad meg a választ. :)
Ne halj meg úgy hogy senki nem szeret, hogy nem volt senkid se akivel egy párt alkottál volna. Ezek mind mind olyan dolgok amik csodálatosak és még előtted állnak.
Ha beszélgetni szeretnél valakivel, akkor nekem bármikor nyugodtan írhatsz. Megígérem, amint tudok visszaírok. ;)
Na holnap meló úgyhogy ma már biztos nem tudok visszaírni. Leghamarabb holnap. Kitartást! Szia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!