Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ne legyek öngyilkos?
Magányos vagyok és senki sem szeret,nem volt még pasim,a barátaim is mind kibeszélnek a hátam mögött és szarnak a fejemre.......
16/L
Azért ne legyél öngyilkos, mert én szeretlek! :)
Amúgy meg az olyanok nem barátok, akik kibeszélnek a hátad mögött. Inkább te sz*rd la az ő fejüket! ;)
Azzal meg még nem vagy elkésve, hogy nem volt még barátod. Ráérsz még a pasizással, talán jobban is teszed, ha most még inkább a tanulásra koncentrálsz. :) És itt vagyok én, aki 18 éves, és még nekem sem volt barátom. Szóval ne aggódj emiatt! :)
Mert még előtted áll az élet java, fogalmad sincs róla mennyi szép dolog vár rád :) Most csak tanulj, próbálj meg kedves lenni a körülötted lévőkkel és sodor az élet!
Rengeteg új embert fogsz még megismerni, akik nagyon fognak téged szeretni, rengeteg szép élmény vár rád, amit kár lenne kihagyni.
#14 rohadtul leszrom h 2000 km-re min törik a fejüket az arabok.
Vagy azon kéne izgulnom h mikor lesz itt az ebola?
Ha a világ problémávail foglalkoznánk nem lenne idõnk a saját környezetünkre, gondolom te se gondolsz bepe méllyen ha hallod h vkik lezuhantak egy repülõvel. Így senki nem tudná végezni a napi feladatát. Emiatt alakult ki a társadalomban h ha nem velük történnek a dolgok, akkor bepe se gondolnak, nem akarnak szomorúak lenni, nem akarnak sírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!