Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy irjak rá egy fiúra, hogy ne azt higgye, hogy hiányzik?
Figyelt kérdés
úgyértem, hogy beszélni akarok vele, de már 3 napja nem beszéltünk. Szeretnék legalább ráírni, de úgy hogy ne érezze, hogy vártam, hogy visszairjon, hanem pl hogy unatkozok. Nem akarom, hogy latszodjon beszélni akarok vele2015. febr. 3. 22:39
12/20 anonim válasza:
Ha nem foglalkozik veled, akkor nem is fog attól, hogy te is leszarod. Ha érdekel akkor érdeklődj, ha nem akkor nem. De az ilyen játszásiból csak a gond van ,,,
13/20 A kérdező kommentje:
Megpróbálok ráírni csak félek :/
2015. febr. 3. 23:14
14/20 anonim válasza:
Nincs mitől. Ha érdekled, akkor jól fog esni neki. Ha nem akkor úgy is leráz. Pasi meg annyi van mint a fene ... jó pasik is :P
16/20 A kérdező kommentje:
Holnap ráirok :) köszönöm a válaszokat :)
2015. febr. 3. 23:17
17/20 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, de még csak meg sem nézi az üzeneteimet
2015. febr. 6. 17:36
19/20 A kérdező kommentje:
Igen, hiányzik...
2015. febr. 8. 02:59
20/20 anonim válasza:
Szard le azt a fiut! Nem erdemel meg teged! En is ebben a helyzetben vagyok/voltam. Probalom elfelejteni. En mar nem irok neki. O leszar hat akkor en is ot, ennyi. Nehez de ezt kell tennem. Csak az a rossz, hogy jovohettol hetente latom. :/ Eddig csak egy honapban 2x lattam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!