Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha hiányzik az,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha hiányzik az, hogy kiéljem még magam a haverokkal?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel egy éve együtt vagyunk, és nagyrészt vele vagyok. Hiányzik, hogy többet legyek a haverokkal, meg többször igyak ilyesmi. Ő nem szereti ha nélküle járok el valahova, de annyira jól esne nélküle menni. Szeretem de kell kicsit külön is lenni szerintem. 21 évesek vagyunk. És ne azt írjátok, hogy neki mondjam, mert már gyakran tettem de kb majdnem szakítottunk meg veszekedtünk. Sokat kérek? ez itt a kérdésem. Hasonló helyzet? Szakítás se menne mert szeretem.
2015. jan. 9. 18:39
 1/4 anonim ***** válasza:
ha ilyen pitiáner dologba nem vagytok,vagy ő nem képes kompromisszumot kötni akkor előbb-utóbb úgyis vége lesz.
2015. jan. 9. 18:41
 2/4 anonim ***** válasza:

Hát.. a lány kötne magához, de te meg még "fiatal" akarsz maradni.

Ha nem akarsz vele szakítani, és ő sem veled, valószínű hogy az egyikőtök törni fog belül, és onnan már megette a fene, már onnan nincs igaz szerelem.

Amúgy meg hogyha nem képes téged hagyni hogy elmenj mondjuk egy fél napra egyedül, az úgy elég gáz.

2015. jan. 9. 18:42
 3/4 A kérdező kommentje:
csak gyakran kiforgatja a helyzeteket, hogy én jöjjek ki rosszul, talpraesett srác vagyok de nagyon tud kombinálni és úgy jöttem ki az egészből hogy nekem kell kompromisszumot kötni, tehát hogy én kérek szívességet
2015. jan. 9. 18:43
 4/4 anonim válasza:

Ha ilyen mar mostb21 evesen a baratnőd, hogy nem enged a haverokkal lógni, akkor csak hagyd ott. Ha most nem enged, 4 even belul kb radumalma gyerekre. Aztan majd 25 evesen ott allsz egy elhizott nővel, meg egy gyerekkel. Aztan dolgozhatsz eleg eletedben.

A csajod nem teljesen 100-as ha ezt nem erti meg.

Felejtos.

2015. márc. 1. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!