Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek mennyire jön be egy titokzatos fiú?
Belevered a tejes dobozba?! Vagy mi?
Nem szeretem, ha valaki titkolózik-titokzatos, mert az hajlamosabb a hűtlenségre, amire ráadásul sose jönnék rá, mert folyton titokban akarná tartani...
Pl: tud egy hangszeren játszani, vagy néha csinál pár művészi alkotást, vagy még anno nyert egy országos versenyt, minden ami nem kerül előtérbe a hétköznapokban.
A fent leírtakat most találtam ki, vagy nem :)
Nagy cucc:)
És azt tudtad,hogy én csinálom a világ legjobb csokis palacsintáját?(de csak annak csinálok,aki megérdemli:)Na ez kb.ilyen dolog,hogy ha én vasárnap reggel előállnék vele neked,akkor ahhoz mit szólnál?Az ilyen dolgoktól még nem vagy titokzatos te kis...vááá:):):):):):):):)
Én nem nagyon bírom a titokzatos fiúkat. Mert hát... ahogy mondták, nem jó ha valaki titkolózik a másik előtt.
Inkább mondd el a titkokat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!