Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetnek igy boldog?
Just woman logic.
Találd meg az álompárod,lökd el magadtól aztán sírj utána..
Ha már túl léptél ezen a szakaszodon akkor lehet,hogy megpróbálhatnátok mégegyszer.
Esetleg írj rá
Hát ezt jól elb**tad. Megtaláltad a tökéletes srácot, aztán kidobtad, mert "nem kell kapcsolat"... ezt sosem értem, komolyan ahhoz kell kötni, hogy összejövök-e a SZERELMEMMEL, hogy éppen AKAROK e kapcsolatot, vagy nem? Ha kijelentem, hogy nekem nincs szükségem kapcsolatra, és a sors összehoz életem szerelmével, akkor utasítsam el a francba, csak mert éppen rossz szakaszban vagyok? Inkább úgy kéne lennie, hogy ha szerelmes leszek valakibe, akkor összejövünk, ha nem, akkor pedig jó egyedül. Szerintem ez egyszerűbb lenne...
Amúgy, csak rajtad múlik, hogy képes vagy e tovább lépni. De most Ő hiányzik, vagy a kapcsolat? Mert nem mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!