Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondolsz a pasim, csajom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolsz a pasim, csajom szavakról? Használod?

Figyelt kérdés

Én rühellem.. Szerintem megalázó..

Akkor már inkább párom, szerelmem, fiatalabbaknál barátom, barátnőm..

Ráadásul a pasim, csajom szavak cigány eredetűek..

2010. febr. 9. 20:24
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
22%
Kussolján mán csájé!!!
2010. febr. 9. 20:26
 2/21 anonim ***** válasza:

régen még úgy mondtam h a pasim...

de most már úgy mondom, h a barátom, vagy a párom. ezek közül a párom szó most nagyon tetszik, sztem aranyos:) xD de télleg:)

2010. febr. 9. 20:28
 3/21 A kérdező kommentje:

Esetleg értelmesebb választ?

Nem volt vicces, pedig lehet, annak szántad. Menj inkább aludni, kisfiú!

4/21 anonim ***** válasza:
Nem szeretem, de a paromat sem, a koeszban egy lanynak havonta mas volt a "parja", szanalmas, anyam mar mondhatja 32 ev utan. En maradok a kedvesemnel.
 5/21 anonim ***** válasza:
szerintem tiniknél még oké, de amikor 26 év körüli szájából hallani, az elég ciki
2010. febr. 9. 20:29
 6/21 anonim ***** válasza:

Én is utálom ezeket a szavakat. Ssoem használtam, hogy pasim és annak sem örültem volna, ha a barátom csajomnak szólít. Ez e megnevezés számomra olyan, mintha nem is komoly kapcsolat lenne és nem szeretnék igazán egymást a felek, hanem csak azért vannak a másikkal, hogy elmondhassák, hogy "nekem van csajom/pasim". Szóval egytértek veled kérdező, szerintem is ez kicsit megalázó. Normális kapcsolatban nem is hiszem, hogy így neveznék egymást. Bár ki tudja. Mondjuk én a smár szót is gyűlölöm. A csók sokkal kifejezőbb és szebb.

20/L

2010. febr. 9. 20:32
 7/21 anonim ***** válasza:

"A kérdező kommentje:

Esetleg értelmesebb választ?

Nem volt vicces, pedig lehet, annak szántad. Menj inkább aludni, kisfiú!

A komment megírásának időpontja: ma 20:28"

Hmm...Nem vagyok kisfiú, viszont nem értem, hogy miért tetted fel ezt a kérdést...

Egyértelmű... Amennyiben nem szereted(mert szerinted degradáló a fent említett szavak használata), akkor nem hagyod, hogy ilyen stílusban beszéljenek veled...

Van aki vagányságnak tartja, ha így beszél a párjáról, vagy párjával...

Valóban viccnek szántam, de ahogyan így elnézem nem kifejezetten vagy vicces kedvedben... Pedig lehetnél, ha nem ilyen apróságokon agyalnál, hogy ki hogyan nevezi a párját, mert az ilyen vagy olyan formában sértő, illetve megalázó...

Ne legyél már kocka!!!

2010. febr. 9. 20:36
 8/21 anonim ***** válasza:
a pasit nem tudtam hogy cigány eredetű de a csajt azt igen így nem is használom a barátnő/ barát szetem jobban csengenek +lekezelőbben is hatnak az általad említettek szerény véleményem szerint is... F/15
2010. febr. 9. 20:38
 9/21 anonim ***** válasza:
Én utálom mind a kettő szót, miért kell azt mondani, hogy "csaj", ami egy cigány nyelvű szó, mikor van rá rendes, magyar kifejezés is? Vagy miért nem lehet azt mondani, hogy barátom ahelyett, hogy pasim{haár a "pasi" szó még mindig nem ANNYIRA durva talán, mint a "csaj"}? A csaj az valami k*rvát jelölhet inkább, ha tényleg nem lehet rá más szót használni. Azért van a nyelvünk, a magyar, hogy használjuk rendesen.
2010. febr. 9. 20:38
 10/21 A kérdező kommentje:

20:36

Hagy idézzek a kérdésemből: "Mit gondolsz...? Használod?"

Erre voltam kíváncsi, gyíkarc...

És de, általában mindig vicces kedvembe vagyok, de te egyáltalán nem voltál vicces...

Válaszokat köszi

2010. febr. 9. 20:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!