Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolsz a pasim, csajom szavakról? Használod?
Én rühellem.. Szerintem megalázó..
Akkor már inkább párom, szerelmem, fiatalabbaknál barátom, barátnőm..
Ráadásul a pasim, csajom szavak cigány eredetűek..
régen még úgy mondtam h a pasim...
de most már úgy mondom, h a barátom, vagy a párom. ezek közül a párom szó most nagyon tetszik, sztem aranyos:) xD de télleg:)
Esetleg értelmesebb választ?
Nem volt vicces, pedig lehet, annak szántad. Menj inkább aludni, kisfiú!
Én is utálom ezeket a szavakat. Ssoem használtam, hogy pasim és annak sem örültem volna, ha a barátom csajomnak szólít. Ez e megnevezés számomra olyan, mintha nem is komoly kapcsolat lenne és nem szeretnék igazán egymást a felek, hanem csak azért vannak a másikkal, hogy elmondhassák, hogy "nekem van csajom/pasim". Szóval egytértek veled kérdező, szerintem is ez kicsit megalázó. Normális kapcsolatban nem is hiszem, hogy így neveznék egymást. Bár ki tudja. Mondjuk én a smár szót is gyűlölöm. A csók sokkal kifejezőbb és szebb.
20/L
"A kérdező kommentje:
Esetleg értelmesebb választ?
Nem volt vicces, pedig lehet, annak szántad. Menj inkább aludni, kisfiú!
A komment megírásának időpontja: ma 20:28"
Hmm...Nem vagyok kisfiú, viszont nem értem, hogy miért tetted fel ezt a kérdést...
Egyértelmű... Amennyiben nem szereted(mert szerinted degradáló a fent említett szavak használata), akkor nem hagyod, hogy ilyen stílusban beszéljenek veled...
Van aki vagányságnak tartja, ha így beszél a párjáról, vagy párjával...
Valóban viccnek szántam, de ahogyan így elnézem nem kifejezetten vagy vicces kedvedben... Pedig lehetnél, ha nem ilyen apróságokon agyalnál, hogy ki hogyan nevezi a párját, mert az ilyen vagy olyan formában sértő, illetve megalázó...
Ne legyél már kocka!!!
20:36
Hagy idézzek a kérdésemből: "Mit gondolsz...? Használod?"
Erre voltam kíváncsi, gyíkarc...
És de, általában mindig vicces kedvembe vagyok, de te egyáltalán nem voltál vicces...
Válaszokat köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!