Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert hiszik azt a csajok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert hiszik azt a csajok, hogy ez szebb?

Figyelt kérdés

Sok csaj ilyen magassarku cipot hord [link] es azt hiszik hozza, hogy mennyire szexi.

Miota szexibb egy ilyen egybetalpu, mint egy rendes magassarku, mondjuk egy ilyen [link]

2015. febr. 2. 12:00
 1/10 anonim ***** válasza:
Gondolom könnyebb rajta járni.
2015. febr. 2. 12:01
 2/10 anonim ***** válasza:
Szerintem mindkettő nőies. 21/F
2015. febr. 2. 12:02
 3/10 anonim ***** válasza:
Szerintem mindkettő ronda, ráadásul egészségtelen is.
2015. febr. 2. 12:02
 4/10 Jázi :) ***** válasza:
93%
Én is jobban szeretem a teletalpút. Szerintem az is nőies. Látszik,hogy te nem álltál még egész nap magassarkúban :D Tudnád,hogy sokkal kényelmesebb aminek nem csak egy vékony sarka van. :)
2015. febr. 2. 12:04
 5/10 anonim ***** válasza:

Ezek közül mindkettő ronda :D

Egyébként nekem tetszik a magassarkú és az éktalpú is. Amit belinkelték éktalpúnak, az csúnya és már nagyon-nagyon magas. Pont az lenne az értelme, hogy kényelmesebb, egyszerűbb viselet, mint a tűsarkú. Na de ez nem az a kategória.

A 2. linkben mondjuk szegecsek nem tetszenek, ez nekem nem a szexi kategória, hanem a gyerekes.

Legjobban pedig a klasszikus tűsarkúak tetszenek, aminek platformja sincs.

2015. febr. 2. 12:08
 6/10 anonim ***** válasza:
90%
Én nem hiszem, hogy szebb, eddig nagyon kevés telitalpú magassarkút láttam, ami tényleg jól nézett ki, de azt meg is vettem, így van egy szandálom ilyen. Normál cipőhöz mérten is baromi kényelmes, nemhogy magassarkúhoz képest... Ugye, mindig szidját a nőket, hogy képesek a szépségért az egészséget és a kényelmet is feláldozni. Hát tessék, íme egy megoldás, nőies (mert tagadhatatlanul az) és kényelmes is. Könnyű benne menni és állni. De ennek ellenére én is esztétikusabbnak tartom a különálló sarkat. Csak való igaz, hogy az nem annyira kényelmes.
2015. febr. 2. 12:10
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha választani kell a kettő között,akkor inkább az utóbbit választanám.A telitalpú szerintem nagyon ronda..
2015. febr. 2. 12:11
 8/10 A kérdező kommentje:
Hat szamomra az a fura, amikor egy eskuvore, mint vendeg felvesznek egy szep, elegans mini ruhat, es felvesznek hozza ilyen egybetalpu magassarkut.
2015. febr. 2. 12:12
 9/10 anonim ***** válasza:
mindkettő jól néz ki,ha kisebb a talp és a sarok is ... ez már túlzás
2015. febr. 2. 12:58
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem az általad belinkelt cipők nem tetszenek. Alapjában véve inkább a klasszikus vonalat szeretem, tehát az ilyen fazonút: [link] ezt nőiesebbnek és csinosabbnak találom. Jöhet a nem hegyes orrú változata is. Viszont van egy ilyen telitalpú szandálom, ez nagyon tetszik, mert bolondulok a virágmintáért: [link]
2015. márc. 1. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!