Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szép csaj Katy Perry?
Figyelt kérdés
Most nézem a Superbowl-t, és a Halftime show-ban ő a vendég.#Katy Perry #Super Bowl #Glendale #Halftime Show #Seattle Seahawks #New England Patriots #Lenny Krawitz #GO SEAHAWKS!
2015. febr. 2. 02:21
21/29 anonim válasza:
pedig nagyon is átlagos..
22/29 anonim válasza:
Bocsi, most látom, hogy nem engedi megtekinteni a képet: [link]
pedig itt jócskán van rajta smink, de láttam már az utcán szebb lányokat is sétálni..
23/29 anonim válasza:
K***a jó nő egyébként. :D Szerintem.
25/29 anonim válasza:
Ez igen furcsa kérdés...
Én szerintem külön-külön az arcán lévő dolgok (szem, száj stb) szépek, de összességében van valami, amitől kicsit irritáló az arca. Olyan mogorva vagy nem is tudom...
De nem tudok rájönni, hogy mit találok rajta csúnyának, csak egyszerűen nem szép szerintem...
Bár van amikor jól kisminkelik és akkor kinéz valahogy.
Azért jóval szebb nők vannak nála...
26/29 Titusztitusz válasza:
Hát...A kérdés eldöntéséhez azért látni kéne néhány fotót is a hölgyröl, nem? Én hirtelen most azt sem tudom, hogy ki is ez az illető hölgy, bár az egyik hozzászóló belinkelt egy rövid videót a hsz-ek elején, amiben szerepel valami nő is kétségtelenül...Amennyiben a videón szereplő hölgyröl van szó, szerintem nem egy nagy szám az illető...
27/29 Titusztitusz válasza:
Ó...Bocsi...Látom, hogy van már akkor itt kép is fellinkelve a nevezett hölgyröl, de a véleményem ennek ellenére azért nem változott róla...Nem egy rondaság éppen, de nem is egy nagy szám...
28/29 anonim válasza:
Roar zenéjében nekem tetszik :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!