Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy ronda csaj, akibe szerelmes vagyok, ez baj?
Figyelt kérdés
a külsője olyan 10/3 :SS2015. febr. 1. 18:54
2/13 anonim válasza:
Hiába ronda, nem leszel elég jó neki!
4/13 A kérdező kommentje:
De olyan ronda szegény:(
Amúgy ő is szeret.
2015. febr. 1. 18:56
5/13 A kérdező kommentje:
Csak zavar hogy ronda, és valahogy arra gondolok h más srác jó csajra bukik én meg ilyen wtf 10/3 :|
2015. febr. 1. 18:56
7/13 anonim válasza:
ez fake
ha tetszik neked nem ronda
ha nem tetszik akkor ronda
vagy tiszta idióta vagy
8/13 A kérdező kommentje:
vagy tiszta idióta vagyok.(pontosan)
Amúgy nem tetszik , de szerelmes vagyok belé :SS
2015. febr. 1. 19:03
10/13 anonim válasza:
N most vagy ronda vagy szerelmes vagy belé, a kettő egyszerre nem megy. Vagy nem tudod, mi a szerelem. Akibe szerelmes az ember, azt isteníti, álomnőnek!álompasinak látja, ő a legszebb, legjobb az egész világon. Ha ez nem így van, akkor valószínűleg csak valami megfogott benne. A személyisége, a humora, esetleg törődik veled, kedves, aranyos. Lehet szereted, mint barátot, de ez nem szerelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!