Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek szép csaj Katy Perry?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szép csaj Katy Perry?

Figyelt kérdés
Most nézem a Superbowl-t, és a Halftime show-ban ő a vendég.

2015. febr. 2. 02:21
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

Én se tudom mit gondolt, olyan helyre dobja, ahol a védő simán belép a passzsávba...

A cukorzabáló vadállat Lynch megoldotta volna.

Vagy futhatott volna ő is.

Bár amit utánna csinált a Seahawks, az botrány volt.

2015. febr. 2. 22:59
 12/29 opened paradise ***** válasza:
100%

Bár én a Patriotsnak drukkoltam,de azért ők is kakaskodtak ott,csak végül nem náluk pattant el a cérna.

Nekem az is beugrott,hogy bunda...

Komolyan,ha Lynchnek adták a meccsen 10-ből 8x,még úgy is,hogy amúgy Matthewsnak olyan passzokat voltak képesek adni,akkor pont ott nem?

Valaki nagyon nem volt a helyzet magaslatán.

2015. febr. 3. 02:13
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
Azért megnézném hogy milyen csajjal rohangál az aki szerint Katy Perry "elmegy" meg "átlagos".
2015. febr. 3. 10:43
 14/29 A kérdező kommentje:

Igen...elég érdekes volt. Azt se értettem, hogy Wilson miért nem mozgott hátrafele, azzal is időt nyerve a Matthewsnak vagy Lockettenek, egyből eldobta.

Ès ha Wilson fut? Megpróbál a blokkon átvetődni, max nem jön össze, megpróbálják 3&gólra...abból a helyzetből bármi szerencsésebb lett volna...

2015. febr. 3. 16:37
 15/29 opened paradise ***** válasza:
100%

Onnan még úgy is bevitte volna,ha át stagedivingól :D

Az egész meccsen Lynchre épített,csak akkor nem.

Mondom,szerintem van egy buki ismerőse.

2015. febr. 3. 17:01
 16/29 A kérdező kommentje:
Ez a passza akkora vicc volt, mint a Pats "leeresztett" labdái..
2015. febr. 3. 17:26
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
Ki..szott nagy vicc volt az egész végjáték.. Lábbal elkapott passz a liga egyik legjobb védője mellett, mindenki azt hitte hogy vége a meccsnek, innen megynyeri a Hawks, erre ez.. Egyszerűen nem hiszem el, hogy Lynch ne tudta volna megfutni három kísérletből(mert nyilván nekimentek volna negyedik kísérletnek is). 1 yardnál alapból hülyeség passzolni, de hogy pont a Seattle ne futó playt hívjon amikor náluk van Lynch, aki a liga egyik legjobbja és hat ló sem viszi le?? Borzalmas hívás volt, óriási hiba.
2015. febr. 3. 18:54
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom ki mennyire emlékszik rá, de Hawks drukkerként bennem megmaradt az alapszakaszos Chiefs elleni meccs. Ott is egy ilyen goal line-os szitu volt és 4. kísérletre egy fade route-t hívtak ( nyíl egyenesen szalad az elkapó, és a QB bevágja elé a passzt), és természetesen nem sikerült. Tehát volt előjele az idióta Seahawks play call-nak.
2015. febr. 3. 22:39
 19/29 anonim ***** válasza:
90%
szépnek nem mondható
2015. febr. 5. 16:47
 20/29 anonim ***** válasza:
90%
NEM
2015. febr. 14. 14:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!