Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Ha megtetszik nektek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ha megtetszik nektek egy lány akkor egyből arra gondoltok, hogy milyen lehet vele a szex? 22L

Figyelt kérdés
2015. febr. 1. 22:02
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
most pont van egy aki tetszik én mindig arra gondolok amikor meglátom hogy úr isten de gyönyörű
2015. febr. 1. 22:10
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

én arra gondolok h milyen lehet a személyisége érdemes lenne-e megismerni. Nem a szex az elsődleges amire gondolok mikor megpillantok egy számomra szép lányt.

Jobban érdekel h milyen a csókja :)

2015. febr. 1. 22:11
 13/19 anonim ***** válasza:
Többek között arra is.
2015. febr. 1. 22:13
 14/19 A kérdező kommentje:
a 9s válaszadó tetszik amit írt és szerintem van benne igazság!
2015. febr. 1. 22:14
 15/19 anonim ***** válasza:
A 9es válaszoló valószínűleg nő.
2015. febr. 1. 22:16
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
akkor szoktam egyből arra gondolni ha 1 éjszakás kalandnál többet nem nézek ki belőle első pillantásra :D
2015. febr. 1. 22:19
 17/19 anonim ***** válasza:

A 9. válaszoló 29/F

tudom mert én vagyok!

Nálam így szokott lenni, de sokmindenkitől halottam már ugyanezt.

2015. febr. 1. 22:21
 18/19 anonim ***** válasza:

Nem. Amikor megtetszik egy lány akkor arra gondolok, hogy egy ilyen teremtés hogy járhat ezen a földön olyanok között mint amilyen én vagyok.

De vannak az olyanok is akik szexi ruhákban járnak. Na őróluk már egyből fantáziálgatok. 25F

2015. febr. 1. 23:47
 19/19 B.Dávid ***** válasza:

Ez tényleg nőfüggő. Van az a nő, akire ránézek és mki előtt adnék neki. De van olyan, akit ha látok, nem feltétlenül tudom magam elé képzelni a nagy jeleneteket. Legalábbis nem elsőre, az már a sokadik képkocka

26F

2015. febr. 24. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!