Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szexpartner keresékön a neten minden lány fizetős?
Meglepődtél, hogy a "rosszlányok" oldalon rosszlányok vannak?! Húha! :)
Az úgy nem működik, hogy közlöd, hogy szexelni akarsz, és máris ugranak a csajok! Ha egy teljesen átlagos nő csak szexet keres, akkor minden ujjára kb. 20 pasi jut, akikből válogathat. Miért éppen téged választana?
Valamivel ki kell tűnni a tömegből! Vagy legyél eszméletlenül jóképű (de jóképű pasikból is elég sok van), vagy legyen lehengerlő stílusod, vagy nagyon tudj hódítani... vagy, ha mindezekre nem vagy alkalmas, akkor meg fizess. Ennyi a titok.
Max akkor ha félisten vagy.
Mert még rendes szexpartneres oldalakon sem fog neked válaszolni seki.
pl: eropolis. Átlagosként nincs esélyed, tapasztalat.
100 levélre talán 3 válasz és az is csak ár ajánlat.
Én fent vagyok egy szexpartner kereső oldalon, de éppúgy nem találok partnert mint ti pasik. Nincsenek nagy igényeim, annyi volna az alap, hogy meglegyen a közös szimpátia és normalis legyen az illető felfogását tekintve. Irdatlan sok levelet kapok pasiktól, de nagyon sok a kamu és a nem éppen szimpatikus egyed. Aki szimpi, azokról gyakran kiderül, hogy borzasztó akaratos, erőszakos, értetlen... Pedig ugy gondolom tényleg nem tettem magasra a mércét, nem adoniszt keresek, nem kell tökéletes legyen a másik, hiszen én magam is egy átlagos nő vagyok..
Ja és mielőtt félreértenétek, nem qrva vagyok, csak jelenleg jobban preferálom a szexkapcsolatot, mivel nem volna időm kapcsolatra, randizgatni, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!