Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, férfiak, akik annyira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, férfiak, akik annyira rondának tartjátok magatokat, mit láttok, ha belenéztek a tükörbe? Mi az a nagy csúnyaság, amit sehogy nem tudtok vonzóvá tenni?

Figyelt kérdés
Én itt csak a pesszimizmust látom az ilyen jellegű kérdésekben, ami kifejezetten taszító (nem külső, hanem belső) tulajdonság, közben meg lehet, hogy simán lehetne javítani a nyafogók helyzetén.
2015. febr. 1. 16:10
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Mit értesz azalatt, hogy ronda? Lehet, hogy egyszerűen csak rossz az önképed. Próbálkoztál egyáltalán valaha? Akartál valaha kapcsolatot? Vagy egyszerűen csak eldöntötted, hogy neked nem lesz? Remek pap, szerzetes vagy remete lenne belőled, ha nem akarsz társat, ott nem számít a külsőd.
2015. febr. 2. 18:43
 12/15 anonim ***** válasza:

Csak képzelj el egy ronda embert. Nem tudom körülírni, mert nem tudom kifejezni magam.

Egyszer próbálkoztam. Tizenévesen még vágytam kapcsolatra, valamennyire még most is, de tudom, hogy ha valami csoda folytán összejönne, nem működne, mert annyira leépültem az évek alatt.

2015. febr. 2. 19:35
 13/15 A kérdező kommentje:
Nem tudom elképzelni, én csak a hisztit látom tőled. Gyáva vagy, hogy nem mered vállalni magad?
2015. febr. 2. 20:54
 14/15 anonim válasza:
Ronda vagyok én is..... Egy lány sem szeretne velem kapcsolatot.... A legjobb esetben is csak barátként könyvelnek el................. Már mindenen változtattam, amint tudtam a külsőmön.. Új frizura hónaponként, de már növesztettem is meg, de nem áll jól... Az arcomat teljesen eltorzítja az elálló fülem.... Egyszerűen ocsmány vagyok.. 18/F
2015. febr. 4. 21:29
 15/15 A kérdező kommentje:
#14, Szerintem nálad ez még simán változhat, fiatal vagy még, és a lányok is a te korodban. Sokat változhatsz még.
2015. febr. 4. 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!