Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, vélemény rólam? (privátban kép)
Van egy lány aki állítólag belémszeretett de azt mondta hogy a külsőm nem tetszik neki egyáltalán csak a belső tulajdonságaimba szeretett bele. Szóval ebből már nagyjából ki lehet következtetni hogy nagyon csúnya vagyok és nem tetszem a lányoknak. Meg igazából sokan mondták már hogy csúnya vagyok. Nem tudom hogy lehetek ennyire rusnya de ez engem már nagyon zavar csak az a baj hogy semmit nem tudok ellene tenni. :( Már nagyon elegem van a külsőmből.
Szóval arra lennék kíváncsi hogy tényleg ennyire rusnya vagyok mint azt sokmindenki mondja?
Írjatok privátot!(Nem akarok ismerősbe botlani)
15/f
most már bizisten énis felteszem ezt a kérdést a képemmel, sőt a szerszámomat is megkritizáltatom :D
Nézd létezik egy régi mondás, és van benne igazság.
A férfi elég ha csak egy hajszállal szebb mint az ördög.
És ha van személyiséged ez bizony igaz. Nem a külsődön múlik mi vagy, ki vagy.
Amíg ezt nem érted akármilyen "szép" is vagy, ronda leszel!
Elárulok valamit, egy szakmai titkot.
Felteszem korodbeli a lány. Mármost, egy 15-16 éves lány ízlése olyan, mint egy kupac gyurma egy vonat ülésén. Mindig olyan, amilyen az éppen aktuális utas pi€sája, állandóan változik, nincs saját alakja, a seggek okozta nyomás formálja. Ha neki a barátnői azt mondják, hogy te bizony egy rusnya legény vagy, akkor benne is az a vélemény fogalmazódik meg, hogy ez így igaz, nem vagy szép. Ez pszichológia, pár év múlva kinövik.
Szóval ne vedd készpénznek az akkori véleményét, amit akkor alkotott, amikor a közelben voltak a barátnői. Van neki saját véleménye, de a falkatörvény szerint az nem sokat számít, ha maradni akar a csapatban jobban teszi, ha az elfogadott normák szerint ítél.
Ez van. Ez nem általánosság. Ez olyan, mint a fiúknál a maszkulinitás kényszeres demonstrálása a káromkodással és a nők megbámulásával. ha nem csinálják, akkor melegnek nézik őket. Ugye milyen értelmesek vagyunk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!