Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leírnátok olyan történeteket, ahol nagyon könnyű dolgotok volt azzal, hogy a lányt ágyba vigyétek?
Én lány vagyok... egyszer megittam egy üveg bort, és történt ami történt. Azóta nem iszok ennyit!
Szóval mint ahogy mindenki irja, általában az a fránya alkohol a bűnös.
Nekem is van tánccal kapcsolatos élményem. Rendszeresen járok partikba amik azért egész kulturáltak és akik odajárnak, jellemzően nem a könnyen kapható kategóriába tartoznak még akkor sem, ha imádni való, ahogy flörtölnek. Latin táncos partiról van szó, ott azért előfordulnak intimebb helyzetek. Pl. nem rég volt egy ilyen. Láttam az arcán, ahogy fokozódnak az érzése. Mindketten nagyban nyomattuk az erotikus mozdulatokat. Közel engedett magához és éreztem a fülemen, hogy szaporán liheg. A számat nézte folyton. Felkértem többször is táncolni és egyre jobban elvadult a helyzet. Beletúrt a hajamba, kaparta a hátam, stb. Ott a helyszínen megcsókoltam s utána hazakísértem. Persze nála maradtam és egész éjjel szeretkeztünk. Nagy volt az étvágyam, négyszer egymás után keféltünk mint a nyulak.
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!