Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismertek olyan valódi történeteket, ahol az egyik fél annyira szerette a másikat, hogy nem bírta már az egészsége ezt és emiatt meghalt? (Nem öngyilkosokra gondolok. )
Nem, ilyen nem létezik. Viszont olyan nénit ismertem aki beleőrült a "szerelembe"
Már benne volt a korban amikor megismertem (szomszédok voltunk, az idősebb anyukájával élt) A néni inkább olyan kis gyereknek tűnt, akinek muszáj volt, hogy valaki figyelje a nap 24 órájában. Néha úgy is viselkedett mint egy 5 éves. De minden évben volt 1 nap amikor egy régi, szinte megsárgult menyasszonyi ruhában volt egész nap. Ilyenkor ha találkoztunk, mindig mosolygott, és mondta, hogy ma nagy napja lesz, menjünk el mi is nézzük meg a vőlegényét, mert ő bizony ma férjhez megy. Utána hónapokig nem láttuk, majd újra otthon az anyukájával. Egyszer hallottam amikor a néni anyukája mesélte anyámnak, hogy a lányával mi történt. A lánya fiatal volt, egészséges, és nagyon szerelmes. A vőlegénye katona volt. Ki volt tűzve az esküvő napja, és a vőlegényt várták aki engedélyt kapott, hogy eltávozzon, és nősüljön. De a vőlegény helyett a parancsnok és pár katona jött, közölték, hogy a vőlegény meghalt. (baleset) A lány meg ott állt hófehér menyasszonyi ruhában az oltár előtt. Mesélte, az anyukája, hogy fokozatosan kattant be a lánya.
Emlékszem tinédzser lányként sajnáltam, mert mindig arra gondoltam, hogy ha az anyukája is meghal, akkor még jobban összeroppan, és akkor nem lesznek viszonylag normálisa napjai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!