Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen történeteket tudok megosztani a legkönnyebb vérű lányokról, akiket ismertek?
Smároltunk vele egy este 3-an, leszopott két embert egyszerre
Másik nyolcunkat leszopott volna
Harmadik négyünkkel smárolt egy este
Ilyenek
Nem. De fáj, mert úgy ismertem meg mint a legrendesebb lányt. Jótanult, volt egy nagy karrier elé néző pasija... de pár év után elunta a kapcsolatot és akkor kezdődött a kurvulása. Egy buli királynő lett (bár legalább továbbra is jól tanult). És hát nekem nem tetszett ez korszaka, nekem volt gáz, mikor jöttek a fiúk egymás után, nagy reményekkel én meg csak sajnáltam, őket, ha tudnák, hogy ebből nem lesz semmi.
Borzasztó volt ezt barátnőként megélni.
volt olyan ismerősöm akinek 14 évesen már megvolt az édeshármas két sráccal. bár erről konkrétabb sztorim nincs mert egyik srác se én voltam:( :D
amiről élményem van az pl az volt hogy egy csaj egy este 5 sráccal smárolt, az egyiket leszopta, aztán tovább smárolgatott :D szerencsére én még az elején szedtem fel, nem a szopása után :D
Nekem volt sulitársam nagyon könnyűvérű.
Most 21 lesz, de már több mint 10 pasival együtt volt, úgy, hogy volt amilyet megcsalta a másikkal, vagy csak lefeküdt velük, de ennél sokkal több volt akivel csak smárolgatott buliba, úgy hogy nem is ismerte őket, csak részeg volt.
Plusz vállalt party hostess munkákat is, ahol arabokkal, törökökkel kellett buliznia, és egyéb dolgokat csinálnia, pénzért...
Legjobb barátnője pasijával lefeküdt...
jó pár dolog van még...
szörnyen közönséges.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!