Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek fel lehet dolgozni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek fel lehet dolgozni azt, hogy valakinek soha nem lehet normális élete, párkapcsolata, komolyabb dolgai, csak magának él, vagy idővel lesz valami következménye?

Figyelt kérdés

Még soha nem volt kapcsolatom.

Szerintem már nem is lesz.

Elköltözni soha nem fogok tudni itthonról,így pedig nem akarok kapcsolatot.

De ha el is érem valaha a függetlenséget,leszek vagy 40-45,akkor meg már minek,úgyis eljár az idő felettem.

26/F

2015. jan. 31. 13:56
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

Hát hogyne.

Egész nap dolgozzak?

akkor minek éljek,ha még a testemre se jut idő?

Nem vagyok állat.

2015. jan. 31. 15:06
 22/27 anonim ***** válasza:

Diplomával nem hiszem, hogy nyomorognod kéne ha albérletbe mennél. Vagy talán büfészakra jártál?

Külföldön nem csak anyanyelvi szinttel lehet munkát vállalni. Csak lejjebb kell adni az igényeket. Van olyan ismerősöm, aki alig tudott angolul, kiment Londonba, fél év alatt megtanult normálisan beszélni. Utána tudottolyan munkát vállalni, ami a végzettségéhez megfelelt, addig csak betanítottat.

De a válaszaidból az jön le, hogy neked kényelmes a mostani helyzet. Gondolom otthon főznek, mosnak rád... ha 26 évesen ennyire sikerült önállósodnod, akkor nem csodálom, hogy nem volt még kapcsolatod. 20 felett a nők nem anyuci pici fiával akarnak együtt lenni már.

2015. jan. 31. 16:08
 23/27 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom te hol élsz.

De 200 alatt nem igazán lehet megélni albétletben.

Annyit meg csak felsővezetők keresnek.

2015. jan. 31. 16:22
 24/27 A kérdező kommentje:

Nem vagyok anyuci pici fia.

Nem kényelmes ez az állapot nekem,de nincs más választásom.

A háztartást meg szinte én vezetem teljesen egyedül.

2015. jan. 31. 16:23
 25/27 anonim ***** válasza:
200 felett a felsővezetők keresnek? Hol élsz te? 200 alatt is meg lehet élni albérletben. Az ország nagy része így csinálja.
2015. jan. 31. 16:32
 26/27 A kérdező kommentje:

Nem.

200ból azok élnek,akik ketten keresnek 200at.

De én meg nem akarok lakni senkivel.

Ezzel az erővel minek költözök el itthonról?

Nem lakótársat akarok.

2015. jan. 31. 16:43
 27/27 anonim ***** válasza:
Akkor maradj otthon és siránkozz tovább, hogy jajj de rossz neked, brühühü...
2015. jan. 31. 17:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!