Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy egy 10/10-e...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy egy 10/10-es lány, akinek barátja is van, szokott engem nézni?

Figyelt kérdés
Nem az a véletlen rámpillant, hanem engem néz, és amikor ránézek, elkapja a fejét. Nem vagyok "álompasi", de csúnyának se mondanám magam.

2015. jan. 29. 23:56
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
valószínű azért "néz" merthogy van rajtad valami ami tetszik neki,rondákat nem szoktuk nézegetni! xD Szóval biztos tetszik neki pl a hajad,vagy a szemed,vagyakármilehet!Érted...
2015. jan. 30. 00:13
 12/18 anonim ***** válasza:

Vagy lehet hogy a csaj csak a te szemedben 10/10 es máséban nem és így amúgy mondjuk a valóságban 5/10 es csaj megnézett

egy 5/10 es srácot (az 5/10 et arra alapozom hogy se csúnya se jóképű tehát 5/10 :D ) Ez csak egy példa.

2015. jan. 30. 00:33
 13/18 anonim ***** válasza:
Olyankor éppen azt képzeli mennyire jó pasija van hozzád képest.
2015. jan. 30. 00:35
 14/18 A kérdező kommentje:

Hidd el , hogy tényleg 10/10-es, nem csak számomra. :)

Jaguár, ez nem volt szép tőled!:D Összetörted a lelki világomat!:D

2015. jan. 30. 00:55
 15/18 anonim ***** válasza:
Ez csak egy tipp volt aminek elég sok valóságalapja is lehet. :/
2015. jan. 30. 01:12
 16/18 Takacs Laszlo 15 ***** válasza:
Eezt nem kell megkerdezni,tudod hogy kit jelent.Ne'hanyszor Mar irtam ezen az oldalon:no"jetek Mar fel,es szakitsatok a regi(nagyanyaink mentalitasaval).Azert mert valakinek van baratja,baratno"je,attol meg van szexualis fantaziaja,es en is megnezem a lanyokat,annak ellenere hogy van baratno"m,es meg is dugom a csajt,es a baratno"m is biztos hogy nem utasit el egy dugast valaki mastol,csak meet van baratja.A szex az szex.
2015. márc. 5. 00:02
 17/18 Noydra ***** válasza:
16: Ezt a nődnek is előadtad már így? :D
2015. márc. 5. 09:20
 18/18 A kérdező kommentje:
Szép kapcsolatotok lehet, nem tagadom. :) Bár ti tudjátok.
2015. márc. 5. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!