Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy egy 10/10-e...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy egy 10/10-es lány, akinek barátja is van, szokott engem nézni?

Figyelt kérdés
Nem az a véletlen rámpillant, hanem engem néz, és amikor ránézek, elkapja a fejét. Nem vagyok "álompasi", de csúnyának se mondanám magam.

2015. jan. 29. 23:56
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőle.
2015. jan. 29. 23:57
 2/18 anonim ***** válasza:
45%
van rajtad valami vicces.. Vagy megnéz és gondolkozik, hogy ez tényleg ilyen csúnya?
2015. jan. 29. 23:57
 3/18 anonim ***** válasza:

Azért, mert most vettél egy új farmert, még nézheted a kirakatot. Csak azért, mert barátja van, hű hozzá, még nem jelenti azt, hogy nem nézhet meg másokat magának, és te pont olyan valaki vagy, aki neki tetszik.

Vagy pont ellenkezőleg, undorodik tőled, és azon mereng el sokszor, hogy létezhet ilyen gusztustalan teremtés, mint te. De nem hiszem, hogy ettől kellene tartanod, inkább az előző lesz a valós indok.

2015. jan. 29. 23:58
 4/18 anonim ***** válasza:
Husegesnek kell lennie nem vaknak!
2015. jan. 29. 23:59
 5/18 A kérdező kommentje:

#1 Nem beszéltem még vele, mellesleg szép lenne odamenni, és megkérdezni, hogy mit nézel. :)

Köszönöm amúgy az értelmes válaszokat.:)

2015. jan. 30. 00:00
 6/18 anonim ***** válasza:

Jaj, ha valakit annyira csúnyának tartok, nem bámulom, ehhez azért nagy gerinctelenség kell és tök értlemetlen is.

Valószínűleg valami bejön rajtad neki, etőtl még nem kell álompasinak lenni (kinek mi), nálam is van olyan,hogy valakinek a szeme tetszik vagy valami rajta vagy a kisugárzása és akkor rá-rápillantgatok.

2015. jan. 30. 00:01
 7/18 anonim ***** válasza:

hát én pl nem figyelek hosszabban olyan pasit,aki nem jön be.

szóval...

2015. jan. 30. 00:02
 8/18 A kérdező kommentje:

Akkor csak én hittem azt, hogyha valaki szerelmes, akkor nem próbál mással szemezni?!

(Igaz.. nem voltam még szerelmes. :))

2015. jan. 30. 00:02
 9/18 anonim ***** válasza:
Miert, a csaj szerelmes?
2015. jan. 30. 00:05
 10/18 A kérdező kommentje:
Hát.. Mivel van barátja, elég valószínűnek tartom. :)
2015. jan. 30. 00:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!