Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy csak én értelmezem félre, hogy megnéznek?
szóval... nem vagyok egy nagy önbizalommal rendelkező lány, a múlt miatt lehet ez. kifogásnak brilliáns ,persze.
akkor kezdem újból. nem vagyok tisztában azzal,h mégis hol állok a mércén a fiúk szemében úgy átlagban .. de viszont azt veszem észre,hogy többen megnéznek ,és talán még szimpatizálnának is velem.
Lehet ezt félreértelmezni?
19l
rendben utolsó válaszoló,most pedig jöhet az a rész,amikor szépen magadba nézel,és átgondolod,hogy miért egy idegenen vezeted le a kesergésed.
ha ez meg van,akkor jöhet a megoldás,és boldog leszek,én szurkolok neked is:)
Ha nem cigánykereket vetsz az utcán, miközben megnéznek, akkor bizony valami tetszetőset találtak benned. :) Hülyék lennénk a csúnyákat bámulni.
Szóval nem, nem értelmezted félre, de az első mosoly még nem lánykérés. Élvezd ki, hogy néznek, ettől nő majd az önbizalmad, egy idő után magától fog jönni.
A 4-essel ne foglalkozz, csak trollkodik. Ez alapján a pár sor alapján ezerszer értelmesebbnek tűnsz a GYIK-átlagnál, kicsit csendes, visszahúzódó, szerény lány vagy, aki őszintén feltett itt egy kérdést. Aranyos. :) Lájk! :)
köszönöm az értelmes választ,ha szabad így fogalmazni:)
de nem azért ,mert pozitív,hanem mert normálisan lett megfogalmazva.
nem érdeklenek a trollok. sajnos, mindenkinek vannak nehezebb időszakai,tutira neki is az van,és most ez neki jól esett.
Sajnos nagyon idegesít a stílus, ahogy írsz, itt nem kell túlkölteni a mondanivalódat.
Amúgy én úgy gondolom, a férfiak kb mindenkit megnéznek, az jelent valamit, ha kezdeményeznek is nálad.
Mi történt a múltadban, hogy ennyire bizonytalan vagy?
Csak siman leirtam a helyzetet,nem tudom,milyen tulkoltesrol beszelsz. Lehet,h egy idegesito kolto veszett el bennem?:D ez tetszik.
Volt egy baratom,akivel a szakitas nagyon megviselt .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!