Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehetséges, hogy csak én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges, hogy csak én értelmezem félre, hogy megnéznek?

Figyelt kérdés

szóval... nem vagyok egy nagy önbizalommal rendelkező lány, a múlt miatt lehet ez. kifogásnak brilliáns ,persze.

akkor kezdem újból. nem vagyok tisztában azzal,h mégis hol állok a mércén a fiúk szemében úgy átlagban .. de viszont azt veszem észre,hogy többen megnéznek ,és talán még szimpatizálnának is velem.

Lehet ezt félreértelmezni?

19l

2015. jan. 29. 23:38
 1/10 The Guard ***** válasza:
Nem lehet! Viszont jó nagy melled van ;)
2015. jan. 29. 23:39
 2/10 A kérdező kommentje:
remek. örülök,h minden átjött a kérdésemmel:D
2015. jan. 29. 23:44
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem.
2015. jan. 29. 23:44
 4/10 anonim ***** válasza:
25%
dehogy néznek. beképzelt pitsának tűnsz a kérdésed alapján, mi van, még nem kúrtak szét elegen??
2015. jan. 29. 23:48
 5/10 A kérdező kommentje:

rendben utolsó válaszoló,most pedig jöhet az a rész,amikor szépen magadba nézel,és átgondolod,hogy miért egy idegenen vezeted le a kesergésed.

ha ez meg van,akkor jöhet a megoldás,és boldog leszek,én szurkolok neked is:)

2015. jan. 29. 23:52
 6/10 anonim ***** válasza:

Ha nem cigánykereket vetsz az utcán, miközben megnéznek, akkor bizony valami tetszetőset találtak benned. :) Hülyék lennénk a csúnyákat bámulni.

Szóval nem, nem értelmezted félre, de az első mosoly még nem lánykérés. Élvezd ki, hogy néznek, ettől nő majd az önbizalmad, egy idő után magától fog jönni.

A 4-essel ne foglalkozz, csak trollkodik. Ez alapján a pár sor alapján ezerszer értelmesebbnek tűnsz a GYIK-átlagnál, kicsit csendes, visszahúzódó, szerény lány vagy, aki őszintén feltett itt egy kérdést. Aranyos. :) Lájk! :)

2015. jan. 30. 00:07
 7/10 A kérdező kommentje:

köszönöm az értelmes választ,ha szabad így fogalmazni:)

de nem azért ,mert pozitív,hanem mert normálisan lett megfogalmazva.

nem érdeklenek a trollok. sajnos, mindenkinek vannak nehezebb időszakai,tutira neki is az van,és most ez neki jól esett.

2015. jan. 30. 00:18
 8/10 anonim ***** válasza:
Őőő, talán ha küldesz egy képet akkor meg tudom mondani. (Korodbeli srác)
2015. jan. 30. 00:42
 9/10 anonim ***** válasza:

Sajnos nagyon idegesít a stílus, ahogy írsz, itt nem kell túlkölteni a mondanivalódat.

Amúgy én úgy gondolom, a férfiak kb mindenkit megnéznek, az jelent valamit, ha kezdeményeznek is nálad.

Mi történt a múltadban, hogy ennyire bizonytalan vagy?

2015. jan. 30. 07:10
 10/10 A kérdező kommentje:

Csak siman leirtam a helyzetet,nem tudom,milyen tulkoltesrol beszelsz. Lehet,h egy idegesito kolto veszett el bennem?:D ez tetszik.

Volt egy baratom,akivel a szakitas nagyon megviselt .

2015. jan. 30. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!