Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a 3-4 évvel fiatalabbak megnéznek, míg a saját korosztályomból jóval kevesebben? 18F
"Tiniszerelem."
Abban a korosztályban (meg inkább 7-8.-ban) még jellemző, hogy minden második lánynak van egy ilyen nagy szerelme, egy "nagyfiú". Hogy pontosan miért, nem tudom, nem vagyok szexuálpszichológus, de a saját környezetemben is megfigyeltem annak idején, meg úgy általában mindig így van. Ez inkább ilyen "rajongás", nem igazi szerelem, komolyan nem igazán gondolják, akármennyire is úgy élik meg.
Mert a lányok mindig az idősebb pasikra buknak. A 18 körüli csajok már a műmájer 22-25 évesekkel utaztatják a seggüket egy autóban...
Mi van?
Majd erre konkrétan válaszolok pár év múlva, de már most példákat tudok arra, hogy tévedsz.
Pl a nővim most 2014-ben érettségizett és a barátja csak 4 hónappal idősebb.
Azt még hozzáteszem, hogy Rékának van egy kis vilikék A1-es autója, és többet viszi azon Márkot, mivel neki még jogsija sincs.
Ennyit a lány/pasi/autós dolgokról... -,-
Xd..
Utolsó, gondolom vannak kivételek, így értette a válaszolónk. :)
Réka, meg Márkó gondolom nem szeretik egymást.. :DDD
Persze, hogy szeretik egymást, ezért vannak kapcsolatba.
A lényeg, hogy Márk autó és jogsi nélküli, mig Réka viszi szinte mindig mindenhová a kis audijával.
Olyat meg nem láttam/hallottam közöttük, hogy ebből gond lett volna. xP
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!