Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A volt pasim mellett jól kigömbölyödtem. Mit szóltok az alakomhoz?
2015. jan. 28. 20:07
21/27 anonim válasza:
Az alakod nem éppen a legjobb most, de nem rossz most sem. Egy picit sportolhatnál és ezáltal még szebben kitudnád emelni a nőies testrészeket.
Nem hiszem hogy sokat kéne ledobnod. Ha picit feszesebb lenne a bőröd nagyon sokat dobna az alakodon.
Nem hiszem hogy érdekel a véleményem, de azért leírtam hátha.
22/27 anonim válasza:
az ilyet szeretem
nem dagi de nem csontos
szép a tested
23/27 anonim válasza:
Folysz el. 16 évesen. 40 éves anyámnak van ilyen alakja, két gyerek után. Szerintem tornázz. A fogyózás erre nem megoldás, mivel nem kifejezetten kövér vagy, inkább csak plöttyedt.
24/27 anonim válasza:
Micsoda cickók!!! 16 évesen meg főleg, micsoda csöcsök!!! Nehogy fogyózz!!!
Ne is hízz, most csúcs!!!
25/27 anonim válasza:
Nagyon szexi, nőies alakod lett, nekem ez a kedvenc alkatom! Én nem fogyóznék a helyedben.
36f
26/27 anonim válasza:
Sexy, aki mast mond az 3uzi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!