Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért állnak ki a fehér nők nagy része a néger pasik mellett, miközben a legtöbbjük is rasszista a fehér férfiakkal szemben?
Persze míg meg nem ismerik rendesen!
Nekem személy szerint sok fekete ismerősöm volt, van, és tudom milyenek! Amikor rendesen megismeri a fehér nő utt ő is már keményen ellenük lesz!
Ide vezet a democsokrácia meg a nagy liberalizmus.
Mert,jaj szegény fekák,el vannak nyomva a gaz náczi fehér emberek által,aztán meg ha a sok,képmutató,femin rbancnak tágitják az ánuszát akaratuk ellenére,akkor meg megy az ajvék.
F4sz ki van már.
Nem tudom tudjátok-e, de lassan mi is mehetünk Afrikába. Már vannak internetes fórumok is, ahol a férfiak azt osztják meg, hogy milyen Afrikában a néger nőket dugni.
Tudjátok nem egész Fekete-Afrika egy nagy fertő, ebola és AIDS már. Vannak országok, városok, területek, ahol európai szintű a közbiztonság, gazdasági fejlettség, infrastruktúra, angol nyelvtudás, stb.
Aki kalandvágyó, az pont úgy mehet lassan Afrikába hosszabb-rövidebb időkre néger puncikban fürödni fehérként, ahogy a fekák jöttek Európába korábban és most is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!