Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedül én hányok a Valentin-naptól?
31/40 A kérdező kommentje:
Nem gondolom, h azért csinálnék magamból hülyét, mert kifejtem a saját, személyes véleményemet. Ti szeretitek a Valentin-napot, én nem, nem ítélek el ezért senkit sem! És tényleg azt olvastam a neten, h ez azért van, h legyen nagyobb forgalma az üzleteknek, nem magamtól találtam ki...
32/40 A kérdező kommentje:
És én ezt az egészet poénra akartam venni, erre: mindenki véresen komolyan veszi, és minden áron kiáll amellett, h ez igenis fontos "ünnep", és csak azért, mert nekem más a véleményem, máris gyökérnek nevez... Mindenbők ekkora ügyet kell csinálni :D
2010. febr. 8. 21:58
De látod, most is azt írod, hogy oké, mi szeretjük te meg nem. AMikor világosan leírtam, hogy utálom az össze ünnepet. Vagyis mégcsak el sem olvastad rendesen a válaszaimat, amikre válaszolsz. Ezek után hogyan mondhatnék rád mást, minthogy idióta vagy?
És hol olvastál ennek utána? GOndolom valami hasonló bölcs ember okoskodását olvastad egy blogon, amit senki sem olvas. Olvassm ár egy el lexikont légyszíves.
2010. febr. 8. 22:04
És azt sem mondtam egy szóval sem szerintem, hogy ez fontos ünnep. Csak azt, hogy idióta érveid vannak, amiknek semmi értelme. Mivel ezeket bármelyik másik ünnepre rá lehet húzni, amik ellen furcsa módon nem tiltakozol. De ha elolvasnád amiket írok, akkor ezt nem kéne megint leírnom.
2010. febr. 8. 22:06
na, pontosan ezekből látszik, hogy ez nem is a te véleményed. ezt hallottad valahol, és azt hiszed ha ilyeneket mondassz nagyon okos leszel, de akárki akármilyen érvet hoz fel, úgy teszel, mintha el sem olvastad volna. mivel nem a saját véleményed, így nem tudod átformálni. minden egyes hozzászólásoddal alapvető vitakultúrád hiányosságáról teszel tanúbizonyságot, amivel csak lejáratod magadat
2010. febr. 8. 22:07
Sokan nem a Valentin naptól hánynak szerintem, hanem maguktól :D - az elcseszett szerelmi életüktől!
Nem tartom különösebb ünnepnek a Valentin napot, jah és nem arra van ezen a napon szeressük egymást! xD ez egy baromság
Ez a szerelmesek ünnepe, és szerintem mindenki el tudja dönteni, hogy egy fergeteges szex-nappal ünnepel vagy apró szivecskés csecsebecsékkel! :D Nem?
Aki meg szingli, menjen bulizzon egyet vagy xarjon rá az egészre! Ezen idegeskedni xD...irigyellek, hogy ennyi gondod van.
2010. febr. 8. 22:13
Én is rühellem ezt az amerika majmolós baromságot. Rám akarják kényszeríteni, csakmert ők kitalálták hogy ennek így kell lennie! Kapják be!
2010. febr. 9. 00:36
Én pont ugyanezt kérdeztem, csak más szavakkal.
2010. febr. 9. 16:53
40/40 A kérdező kommentje:
22:04-es: minden választ elolvastam, és nem csak neked válaszolok! Ne idiótázz! Nem neked írtam, h ti szeretitek, én nem! Hanem azoknak, akik azt írták, h szeretik. Áhh
Kapcsolódó kérdések: