Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedül én hányok a Valentin-naptól?
én se szeretem:D
egyébként kb 3 napja tettem fel ugyanezt a kérdést :D csak kicsit máshogy fogalmaztam meg, de a lényeg ugyanez.
foooooooooo :D
76-os vagyok
írok király a téma de még nem beszéltünk a VALENTINNAPRÓL....
én nem vagyok szingli, de mégis utálom:DD
21:26os voltam
Én nem hányok tőle, uyganoylan nap nekem mint a többi, pl barátommal nem is ajándékozzuk egymást iylenkor, sokkal jobb h midnen nap jó vele, ez a legnagyobb ajándék, nem pedig csoki karkötő stb... amugy van aki szereti avn aki nem...aki szingli egyértelműen nemszereti aki párban van vagy szereti avgy nem de ez is csak 1 nap mint pl a karácsony (nem csak akkor kell sezretni a családod stb) vagy az anyák napja... de pl főldnap,költészet napja, ezek csak napok amik iylen "jelesek" vki tartja vki nem ennyi... midenkinek mást jelentenek ezek a napok...
L/18
Alig vártam, hogy jöjjön egy ilyen iszonyú felvilágosult zseni, aki memgondjan agyon okosan, hogy miért baromság a Valentin nap.
Kezdjük szép sorjában.
Nem amerikai ünnep. Ha már ilyen hihetetlen bölcsességgel osztod az észt, jobb lett volna utánanézni a dolgoknak, ugyanis ez egy európai eredetű ünnep.
A másik. Ki a tököm mondta, hogy ezen a napon kell szeretni egymást? EZ egy ünnep. AZ ünnep meg azért ünnep, mert más, mitn a többi nap... Ennyi erővel a zsülinap is baromság (szerintem az is), hiszen az is csak egy átlagos nap. Elég nagy képmutatás azt ünnepelni, hogy még egy évet életben töltöttél, és arra is ugyanaz a kényszeres ajándékozni-akarás a jellemző, mint a Valentin napra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!