Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyedül én hányok a Valentin-n...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedül én hányok a Valentin-naptól?

Figyelt kérdés
18/L vok, lehet, h antiromantikus, de nekem már kavarog a gyomrom ettől az egész Valentin-napi őrülettől! Csak egy amerikai bu.ziság! Szentem a szerelmesek ne csak ezen az egy napon szeressék egymást, hanem egész évben! Akármelyik nap meglephetjük egymást apró ajándékokkal, és a szívecskés mütyűröktől is kiakadok! Egy csoki és egy csokor sokkkkkal többet ér!
2010. febr. 8. 21:20
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
Ez a valentin nap részben hülyeség, részben meg akár még hasznos is tud lenni. Képzelj el valakit, aki épp valentin napon jön össze valakivel, vagy épp ez adja meg neki a kellő alkalmat, vagy úgy gondolja valentin nap van, egy próbát megér... Szoval szerintem akár még hasznos is lehet, de eltekintve ezektől marhaság.
2010. febr. 8. 21:25
 12/40 anonim ***** válasza:

én se szeretem:D

egyébként kb 3 napja tettem fel ugyanezt a kérdést :D csak kicsit máshogy fogalmaztam meg, de a lényeg ugyanez.

foooooooooo :D

2010. febr. 8. 21:26
 13/40 anonim ***** válasza:

76-os vagyok

írok király a téma de még nem beszéltünk a VALENTINNAPRÓL....

2010. febr. 8. 21:27
 14/40 anonim ***** válasza:
Mibe, hogy a kerdezo szingli?
2010. febr. 8. 21:27
 15/40 anonim ***** válasza:
csatlakozom. nagy baromság. idő és pénzkidobás
2010. febr. 8. 21:30
 16/40 anonim ***** válasza:

én nem vagyok szingli, de mégis utálom:DD

21:26os voltam

2010. febr. 8. 21:30
 17/40 anonim ***** válasza:

Én nem hányok tőle, uyganoylan nap nekem mint a többi, pl barátommal nem is ajándékozzuk egymást iylenkor, sokkal jobb h midnen nap jó vele, ez a legnagyobb ajándék, nem pedig csoki karkötő stb... amugy van aki szereti avn aki nem...aki szingli egyértelműen nemszereti aki párban van vagy szereti avgy nem de ez is csak 1 nap mint pl a karácsony (nem csak akkor kell sezretni a családod stb) vagy az anyák napja... de pl főldnap,költészet napja, ezek csak napok amik iylen "jelesek" vki tartja vki nem ennyi... midenkinek mást jelentenek ezek a napok...

L/18

2010. febr. 8. 21:32
 18/40 Thurston ***** válasza:

Alig vártam, hogy jöjjön egy ilyen iszonyú felvilágosult zseni, aki memgondjan agyon okosan, hogy miért baromság a Valentin nap.

Kezdjük szép sorjában.

Nem amerikai ünnep. Ha már ilyen hihetetlen bölcsességgel osztod az észt, jobb lett volna utánanézni a dolgoknak, ugyanis ez egy európai eredetű ünnep.

A másik. Ki a tököm mondta, hogy ezen a napon kell szeretni egymást? EZ egy ünnep. AZ ünnep meg azért ünnep, mert más, mitn a többi nap... Ennyi erővel a zsülinap is baromság (szerintem az is), hiszen az is csak egy átlagos nap. Elég nagy képmutatás azt ünnepelni, hogy még egy évet életben töltöttél, és arra is ugyanaz a kényszeres ajándékozni-akarás a jellemző, mint a Valentin napra.

2010. febr. 8. 21:37
 19/40 Thurston ***** válasza:
Tehát: én az össze ünnepet hülyeségnek tartom, így a Valentin napot is. Csak sajnos akik ennyire ellenzik ezt az ünnepet, azok egyáltalán nem gondolják végig a dolgokat. Csak az utóbbi időben baromi divatos dolog lett utálni. És minő véletlen, mindenki ugyanezekkel az átgondolatlan érvekkel jön. Gondolom valaki kitalálta, aztán elkezdett terjedni a neten, meg itt-ott, és ettől mindenki, akinek nincsenek sjaát gondolatai, megvilágosodott. És ma már ez a sikk. Nem az, hogy szeretjük a Valetin napot.
2010. febr. 8. 21:40
 20/40 A kérdező kommentje:
Na képzeljétek: nem vagyok szingli. Hoppá! Mégis utálom, és a barátom is, és meg is beszéltük, h nem veszünk egymásnak semmit, mert évközben is meglephetjük egymást ajándékokkal, és meg is szoktuk!
2010. febr. 8. 21:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!