Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedül én hányok a Valentin-naptól?
Na, akkor ugye a szülinapokat sem ünneplitek? Meg a karácsonyt? Hiszen egész évben vehettek egymásnak akármit. Meg lehettek kedvesek.
2010. febr. 8. 21:42
22/40 A kérdező kommentje:
21:37-esnek: Ne ítélkezz, mert utánanéztem! És a Valentin-napot csak azért találták ki, mert a virágboltok és játék üzletek forgalma pang februárban, és ezzel fel tudják lendíteni a forgalmat.
én is rühellem, ezt az egész f@szságot. Mondjuk hálistennek egyedülállok, nincs is kit lebeszélnem, hogy ne ünnepeljünk 24 L
2010. febr. 8. 21:44
Most annyira fogadnék abban, hogy msot jönnek ezek a dumák, hogy hányok a valentinnaptól... valentin nap utná meg jönnek a kérdések, nem kaptam semmit a barátomtól valentinra, vagy nem is szólt semmit aznap, vagy... Akkor már nem is szeret?:) És ez 10000000% hogy lesznek ilyen kérdések.
2010. febr. 8. 21:44
Nem lehetsz ennyire barom, ember. Az összes ünnepet ezekszeritn a kereskedők találták ki. Hiszen azoknak is ugyanannyi értelmük van. Valaki kitalálta, hogy az legyen egy ünnepnap, és akkor ajándékozzuk egymást.
Az a baj, hogy látszik, hogy egyáltalán nem gondolod végig amit mondassz. (Ami attól eltekintve is baj, hogy óriási fasságokat beszélsz... Utánanéztél, na persze. Al exikonokban is az áll, hogy a valentin napot a kereskedők találták ki. Hahaha.)
2010. febr. 8. 21:45
Én is hányok tőle, de én azért mert akkor van a szülinapom...:)
2010. febr. 8. 21:45
"virágboltok és játék üzletek forgalma pang februárban"
Ez is mekkora baromság? Egy rakás olyan időszak van az évben, amikor nincs semmilyen ünnep. És megvannak akkor is a hasonló üzletek. MEg amúgy is honnan a tökömből veszed ezt? Ott voltál amikor valaki azt mondta, hogy ej, den incs forgalom így február közepefelé, kitalálok egy ünnepet? X(
2010. febr. 8. 21:47
kérdező, te egyre nagyobb hülyét csinálsz magadból... az elején sem volt sok értelme az érveidnek, de most nagyon, NAGYON nagy baromságokat beszélsz. kicsit közben megpróbálhatnál gondolkodni is, mert látszik, hogy nem is igyekszel végiggondolni az olvasottakat.
2010. febr. 8. 21:48
29/40 A kérdező kommentje:
De kár, h nem lehet lepontozni a kérdezőt, ugye? :DDD
Mert, van valami értelme ennek a lepontozásnak? Ha lepontozlak, attól úgysem leszel kevésbé gyökér. És ha valakit felpontozok, annak nem fogja megveregetni a vállát sneki, és nem kezdik el hirtelen imádni a csajok. Azt hiszem legalábbis.
2010. febr. 8. 21:52
Kapcsolódó kérdések: