Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Próbáljam meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Próbáljam meg vagy ne?

Figyelt kérdés

Szóval, van egy lány akit évek óta ismerek, jó barátok vagyunk sok ideje. Van barátja, vagyis érdekes helyzetben van, együtt voltak, aztán szakított a csaj mert a csávó leszarta, de kb 1 héttel később a srác visszakéredzkedett, a lány visszaengedtek de próbaidőre, vagyis ha megy foytatják ha nem nem. Szóval amíg normálisan együtt voltak folyton panaszkodott a lány, hogy leszarja a srác, és annyit beszéltünk, hogy beleszerettem, de így nem tudom van-e értelme próbálkoznom vagy hagyjam? Néha úgy tűnt amúgy, hogy lenne is esélyem, de nem tudom.

Köszi a segítséget,

19/F

2015. jan. 27. 13:22
 1/3 Noren1989 ***** válasza:

Nem érdemes, eddig is a frienzone-ba voltál, ott is maradsz.

25/F

2015. jan. 27. 13:23
 2/3 Takacs Laszlo 15 ***** válasza:
szeress bele masba mert ha ugy alakul nem biztos hogy meg kell majd neked
2015. jan. 27. 13:28
 3/3 Fish1 ***** válasza:
Ezt a csajt felejtsd el egyelőre. Ha szétmegy a pasijától és egyből összejöttök, annak jó vége nem lesz, mert még nem zárta le magában a régi kapcsolatát és csak vergődni fog, majd dobni. Ha szétmenés után egyből bepróbálkozna nálad, az meg azt jelenti, "ha nincs ló, akkor jó a szamár is".
2015. jan. 27. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!