Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha jóképű vagyok és jó dumájú, akkor alkoholistaként is lehetek sikeres?
Ne gondoljatok sokra, nem olyan vagyok, mint a csövesek, akiket minden nap láttok. Általában pont annyit iszom, hogy ne vegyék észre, vagy hogy talán esetleg éppen észrevegye az, akinek jó szeme van.
Napi kb. 1 liter bort, heti kb. 5 liter bort iszom meg. Egyetemista vagyok, aki 2 szakra jár egyszerre. Reggel megiszom 5-7,5 decit, aztán nap közben a maradékot. Így tudok suliba járni és jól érezni magam. Bulikba járva este még ezen túl még többet szoktam inni.
Az utóbbi egy évben 6 nővel volt dolgom, akik szerintem elég jól néztek ki és a legtöbb férfinek tetszenének.
Pont attól félek, hogy nem fog szeretni senki, meg hasonlók, de valójában a legjobb barátaim (akik nem alkoholisták), a családom (akik nem alkoholisták apukám kivételével) és a nők is körülöttem vannak továbbra is.
A témában tapasztaltak válaszait várnám, nem olyanokét, akik nulla tapasztalattal osztják a hülyeséget és az észt. Köszönöm!
22/F
1-2-3: Köszi!
4: Nem látszik hogy iszom! Legutóbb fél évig voltam egy lánnyal tartósan és ő sem látta, hogy ittam. Soha! Néha mielőtt találkoztunk megittam 2 pohár bort (kb. 4 decit), de sokszor semmit nem ittam, mert úgy több szexet bírtam. Tehát a nők akikkel vagyok ezt általában abszolút nem veszik észre. Pont annyit iszom szerintem hogy alkoholistának tartsam magam, de annyit nem, hogy a közvetlen környezetem ezt érzékelje.
Pont, hogy nem arrogáns vagyok, hanem piával is inkább visszahúzódóbb. De olyankor legalább merek kezdeményezni, aminek az eredménye az, hogy vonzó lányokkal vagyok együtt. Egyetemen órán és vizsgán még soha nem vették észre. Legtöbbször fogat mosok, rágózok vagy akár eszek is mielőtt elmegyek itthonról így nem igazán érződik rajtam.
5: Ami a 4.-nek az utolsó bekezdés.
6: Ezen igyekszem javítani. Ahogy írtam már, pont annyit és úgy iszom, hogy kis eséllyel vegyék észre. Vagy pl. randi gyanánt is, ha átmegyek vacsorázni vagy elmegyünk sétálni, akkor lehetőség szerint viszek egy üveg bort a vacsorára, vagy sétálás közben beülünk meginni valahová egy pohár bort és úgy nem feltűnő.
7: Kösz a választ! Én sem akarok az lenni. Csak azt látom és attól félek, hogy az embere kevésbé kedvelnek engem ha nem iszom. Részegen mindig beszédesebb, viccesebb vagyok. A józan, csendesebb énemet meg valahogy nem kedvelik annyira.
8-9: Ahogy írtam, egyrészt alapból a fiatal lányok érdekelnek (16-21 év körüliek), másrészt nem azt írtam hogy minden lánynál sikeres vagyok, csak hogy ennek ellenére is mindig találok lányt, aki elől el tudom rejteni vagy akit nem zavar.
10: Tudom, vannak dolgok az életemben, amiket eddig nem tudtam máshogy leküzdeni.
De ahogy írtam, szerencsére a családom (testvér, anya, nagyszülők) és a barátaim (több mint 5, lassan 10 éve ismerem őket még gimiből) és a nők is általában kiállnak mellettem és nem hagytak el eddig. Nagyon sokat segítenek az embereim kapcsolataim hogy ne csússzak le és hogy nagyon sokszor érzem a körülöttem lévő emberek szeretetét.
13:
Nyáron volt olyan 3 hétig is, hogy semmit nem ittam.
Nem voltam buliban, nem kellett suliba menni, úgyhogy nem izgultam ezért nem is ittam. Az idő alatt csak az akkori barátnőmmel voltam, a barátaimmal találkoztam és diákmunkáztam.
Hát nem tudom..
Nálunk is volt a családba alkoholista nem is egy..Azóta undorodom ha valaki aki hozzám közel áll iszik.
Attól,hogy nem négykézláb mész haza,vagy egy árokban kötsz ki simán észre lehet venni ha valaki iszik..Nálam pl nem tudtad volna eltitkolni..Mindig kiszúrtam ha a párom ivott..
Bár a Te korosztályodnak szerintem evvel még nem lenne semmi gondja..Vagyis sok lánynak biztos nem..Akkori korban még sok embernek menő,meg náluk is ez a szokás..
Nálam már azért probléma lenne evvel..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!