Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 30F vagyok szeretnék gyereket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30F vagyok szeretnék gyereket de a munkám nagyon leköt heti min 70h 380000ft keresek nettóba szerintem ez itthon elég jó . De mit tegyek?

Figyelt kérdés
2015. jan. 27. 02:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Oké, hogy akarsz gyereket, de ha heti min. 70 órát dolgozol mikor akarsz foglalkozni vele? Vagy státuszszimbólum esetleg pipa, hogy na ez is megvolt? Nekem anyukám "csak" heti 50 órát dolgozik szabad hétvégékkel így is alig volt ránk ideje, mert hétvégére maradt minden amire hétköznap nem volt ideje, mert olyankor kb hazaesett és csak az alvásra tudott gondolni.
2015. jan. 27. 09:41
 12/14 anonim ***** válasza:

Jó, ha csak napi 8 órát kell dolgozni.

Akkor nem 380 csak 250, viszont jut időd élni.

2015. jan. 28. 10:53
 13/14 anonim ***** válasza:

Így van, ahogy #12 mondja.

Nem azzal van gond, hogy átlagolva ne lenne jó az óránkénti 1300 Ft. Hanem arról, hogy cserébe ne legyen életed.

És mint mondtam, igazából döntened kell: mi számodra a fontosabb? Az, hogy legyen barátnőd, feleséged, családod, gyereked, vagy az, hogy degeszre keresd magad?

Ha erre azt mondod, hogy te nem tudnál máshogy élni, csak ha ez az összeg megvan, akkor viszont azt mondom, hogy ne sóvárogj család meg gyerek után, mert kvázi eldöntötted, hogy neked az nem annyira fontos, mint a pénz.

Ha pedig a család a fontosabb, akkor bizony arra kell némi időt áldoznod. Egyrészt valamire való nőt sem találsz úgy, ha soha nincs időd rá, csak a munkádra, másrészt meg ha majd gyereked lesz, normális családként kény működnötök majd, mert az nem apaság, amikor a gyermek reggel meg este látja csak pár percre az apját.

Heti 70 óra az ha minden nap dolgoznál, napi 10 órát jelent. Ha hétfőtől szombatig, az napi kb. 12 órát, ha pedig hétfőtől péntekig, az napi 14 órát tesz ki. Ezt akárhogy számolgatjuk, azt jelenti, hogy gyakorlatilag reggel elmész, és este jössz haza. Nem, így ez nem alkalmas a családalapításhoz és gyermekneveléshez.

Az élet már csak ilyen. Van, hogy valamiről le kell mondanunk, hogy valami más meglegyen.

És hidd el, akkor sem halnál éhen, ha feleennyit keresnél.

2015. jan. 28. 12:11
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem hiába van, hogy ma már a nők is dolgoznak és a családi kasszába ketten keresik a pénzt. A havi 280 óra munka az majdnem két ember teljes munkaideje heti 40 órával.
2015. jan. 28. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!