Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy kínos. Problémám. értelmes emberek segítségét várom. (? )
Figyelt kérdés
Nos. 17 éves fiú vagyok. Az a helyzet, hogy én a nőket szeretem de egyúttal szeretném nővé műtetni magam, hogy az együtlétet női testtel élhessem át. Tudom nem vagyok komplett, sokan kamunak fogják hinni, de az igazság. Most mit tegyek? Van értelme? Van esély a... kissé beteges vágyamra? Ha nővé műtetném magam, lehetne együttlétem nővel?2015. jan. 26. 23:41
11/13 anonim válasza:
És komoly pszichés teszt És komoly pszichés teszt is lesz. Eldöntik, hogy alkalmas vagy-e a műtétre (megbuksz majd). Hosszú évekbe kerül. Egy ismerősöm megcsinálta a személyiség váltást. 5 évbe telt, mire kaphatott férfi személyit. Még mindig nem műtötték meg.
12/13 anonim válasza:
Svájcinéger nem a semmiből csináljág azt a "vaginát", hanem a pénisz maradékából. És ha jól sikerül a műtét, akkor megmarad a beidegzése, így orgazmusra is képesek maradnak a páciensek. Egyébként egy ilyen műtét kúúúúrva drága, és rohadt macerás folyamat végén történik csak meg.
13/13 anonim válasza:
Én szívesen lennék egy zsidó delfin. Egy zsiffin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!