Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kellek senkinek?
Lehet túl nagyok az igényeid magadhoz képest, nem?
Válogatsz válogatsz akinek te kellenél az nem kéne aki neked kell annak meg te nem kellesz...
Oké, megtapsolunk, hogy milyen ügyesen írtad a szakdolgozatodat, de ez mit számít a szerelemben?
Egyébként jó, hogy ezeket leírtad. Ebből kitűnik pár dolog, amit mondjuk ha olyan nagy a szellemi fölényed, magadtól is tudhatnál.
Nevezetesen az, hogy a szerelem nem azon fog múlni, hogy milyen magas vagy. Nem azon fog múlni, hogy hányadik nekifutásra fogadják el a szakdolgozatodat. Nem azon fog múlni, hogy hány kiló vagy. Nem azon fog múlni, hogy makkegészséges vagy-e. Nem azon fog múlni, hogy van-e tömött vagy húzott fogad. Nem az lesz a döntő, hogy szereted-e a kávét, de még igazán az sem, hogy cigizel-e. Ezek a szerelemben irrelevéns dolgok.
Tudod, lehet, hogy valaki nem egészséges, sok baja van, és ráadásul még bukott is az iskolában, de szeretni való, aranyos, és nagyon jó társaság. Lehet, hogy valaki nem egy nádszál, sőt, reggelente még kávézik is, de ezzel együtt is van benne valami nagyon vonzó.
Az a baj, hogy te csupa felszínes jellemzőt soroltál fel.
Nekem úgy tűnik, inkább a személyiségeddel van baj. Nagyon negatív vagy, arrogáns, ugyanakkor van benned egy nagy adag önteltség és felszínesség is. Na, ezek már bőségesen elég okot adnak rá, hogy ne akarjanak veled kapcsolatot.
Szerintem a válaszaid alapján már mindenki tisztában van (rajtad kívül) azzal hogy miért nem kellesz senkinek :D
Undorító nagyképű, felszínes, arrogáns, lekezelő nő vagy.
Én hamarabb járnék egy 155 centis 70 kilós nővel, aki nem teljesít olyan jól a suliban, mint egy ekkora arcú libával.
Sőt még a rokkant, 100 kilós csajjal is hamarabb társalognék mint veled. Szállj le a magas lóról kislány, mert ilyen mentalitással és felfogással nagyon egyedül fogsz maradni, és ezt nem feltétlenül párkapcsolatra értem. Kíváncsi vagyok ez a te nagy barátnőd mit szólna ha tudná miket gondolsz róla.
23 évesen megvan minden fogad, nem iszol és jól írtad meg a szakdolgozatod, egy igazi sztár vagy, erre aztán verheted magad.
Ajjaj, neked még sokat kell változnod, hogy párkapcsolatot találj.
Nem a mellméret, a tudás, a szépség számít. Sokkal inkább a kedvesség, bájosság, huncutság. Ha a fölényeskedő, okoskodó stílusod hekyett inkább a kedvességet választod, akkor neked is lesz párkapcsolatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!