Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kellek senkinek?
Jaj, ne légy ennyire pesszimista!
Nekem sem 14 évesen jött a nagy ő.
Vagyis hát később sem, mert amikor úgy gondoltam, később kiderült, hogy nem ő az.
Most már jó pár csalódáson túl 34 éves nő vagyok, és még most sem hiszem, hogy akivel élek ő az igazi, pedig én NEM úgy vagyok vele mint a legtöbb nő, hogy már hónapokkal előtte keres valakit, és amikor az az illető már biztos, akkor dobja a jelenlegi párját/férjét.
(nagyon sok idő volt, amikor egyedül éltem, és nem haltam bele)
Ne erőltesd!
Valaki már 20 évesen férjhez megy, majd az élete során van kb. 3 férje, meg mindenkitől mindenféle gyereke, aztán ott van 50 évesen 3-4 gyerekkel egyedül.
Örülj neki, hogy nem vagy köztük!
Ne keseredj el, foleg ilyen fiatalon!
Egy ismerosom is hasonlo cipoben jart. Nem volt az a nyomulos, tundibundi, sem feltunoen csinos, inkabb tarsasagban is visszahuzodo. Ha kozeledni probaltak hozza, leginkabb leblokkolt, rosszul is erezte magat emiatt. Volt par kapcsolata, ahol csunyan kihasznaltak, aztan 33 evesen kiment Londonba, majdnemhogy a semmire. Ott osszejott a jlenlegi ferjevel, akinek ugy tetszett, ahogy volt. 5 eve vannak egyutt, 3 gyereket szult. Nem rozsaszin leanyregeny az eletuk, de megvannak normalisan. Te sem tudhatod, mikor talalkozol azzal akivel kell, de a te dolgod, hogy ott legyel, ne vard a sultgalambot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!