Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem kellek senkinek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kellek senkinek?

Figyelt kérdés
Már 23 leszek. Nagyon elkeseredtem, nem vesz észre senki. Egyedül fogom lélni az életem, ezt nem fogom kibírni. Más túl van 10-15 emberen a másik véglet meg elkötelezte magát egy életre. Nem sokáig húzom így. Anyám azt mondta, van aki vár rám, de ez nem így van.
2015. jan. 26. 22:33
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
Küldj képet;)
2015. jan. 26. 23:06
 12/38 anonim ***** válasza:

Csak most hiszed azt, hogy nem kellesz senkinek!

Nem tudhatod, hogy mikor és kivel hoz össze a sors.

Egy csoporttárs, egy munkatárs, egy edzőtárs, egy akárki akire A LEGKEVÉSBÉ SEM SZÁMÍTASZ, egyszer csak ott lesz.

Amikor a tizenéves koraim végén jártam, én is kétségbe estem, főleg, mert mindig és mindenhol az volt a téma, hogy kinek milyen pasija van. Nekem nem volt, de addig csesze....ek a többiek, míg végül kitaláltam egy képzeletbeli pasit, ami egy idő után lett is (nem amit elképzeltem de a lényeg, hogy lett párkapcsolatom)

Lehet, hogy nem vagy épp egy ribi kinézetű, csajszi, de nem tudhatom, mert nem tudom, hogy nézel ki, de így nem akar minden pasi csak arra, így ha találsz valakit akkor valszeg nem egy 1 éjszakás kalandot akar majd tőled.

2015. jan. 26. 23:14
 13/38 anonim ***** válasza:
59%

Azért mert 0-24 ezen az oldalon sírsz és sehova nem jársz el. Most is tetszik a srác de biztos vagyok benne hogy egy mosolyt nem küldtél neki.

Ha te nem adsz bele semmit,nem is fogsz kapni.

2015. jan. 26. 23:15
 14/38 A kérdező kommentje:
Az elmúlt 8 évben társaságokban éltem. Kollégiumból kollégiumban. Így tanulmányaim végén elkeseredtem. Találkoztam sok emberrel még a munkahelyeimen is (voltam eladó, rakodó, még a szakmámban is sikerült sul mellett néhány hónapot lehúzni). Szval eddig körülvettek az emberek, de egynek se voltam szimpatikus egyedül egy fiatal tanàrnak tetszettem úgy 5-6 évvel lehetett idôsebb. Még találgozgattunk is utána elkerültem miután kitanultam a szakmámat 20 évesen. Azóta semmi. Az egyetemmel is végzek, de jobban belegondolva még az a tanár se akart semmit talán. Elkeserítô.
2015. jan. 26. 23:15
 15/38 A kérdező kommentje:
Itt sírok? Múltkor mentem buliba utána egy héttel moziba meg színházba, de ott is sz@rtak rám. Sôt valamelyik nap beültem egy étterembe haverokkal. Most meg egy ivóban voltam szintén haverokkal. Új év elsô napján is buliból tértem haza
2015. jan. 26. 23:20
 16/38 anonim válasza:
Szerintem is küldj egy képet magadról :)
2015. jan. 26. 23:24
 17/38 anonim ***** válasza:
0%

Elég sokat gyk-zok és kb hetente van egy kérdés 23 éves lányról aki "nem kell senkinek"..

"Szartak rám"

Gondolom,mert te is rájuk.

2015. jan. 26. 23:28
 18/38 anonim ***** válasza:
30%
Ne ríjál már te lány,mitakarsz te? Még csak 23 leszel,csak most kezdödik az életed.
2015. jan. 26. 23:29
 19/38 anonim ***** válasza:
28%
Megtalálod te is a párodat te szamár , heh
2015. jan. 26. 23:29
 20/38 anonim ***** válasza:
79%
Gondolom azért nem kellesz nekik, mert senki sem szereti az ilyen negatív kisugárzású, pesszimista, végtelenül irigy embereket. Nehogymár azért sajnáld valakitől a párját, mert herpesze van... Neked is lehet.
2015. jan. 26. 23:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!