Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kellek senkinek?
Csak most hiszed azt, hogy nem kellesz senkinek!
Nem tudhatod, hogy mikor és kivel hoz össze a sors.
Egy csoporttárs, egy munkatárs, egy edzőtárs, egy akárki akire A LEGKEVÉSBÉ SEM SZÁMÍTASZ, egyszer csak ott lesz.
Amikor a tizenéves koraim végén jártam, én is kétségbe estem, főleg, mert mindig és mindenhol az volt a téma, hogy kinek milyen pasija van. Nekem nem volt, de addig csesze....ek a többiek, míg végül kitaláltam egy képzeletbeli pasit, ami egy idő után lett is (nem amit elképzeltem de a lényeg, hogy lett párkapcsolatom)
Lehet, hogy nem vagy épp egy ribi kinézetű, csajszi, de nem tudhatom, mert nem tudom, hogy nézel ki, de így nem akar minden pasi csak arra, így ha találsz valakit akkor valszeg nem egy 1 éjszakás kalandot akar majd tőled.
Azért mert 0-24 ezen az oldalon sírsz és sehova nem jársz el. Most is tetszik a srác de biztos vagyok benne hogy egy mosolyt nem küldtél neki.
Ha te nem adsz bele semmit,nem is fogsz kapni.
Elég sokat gyk-zok és kb hetente van egy kérdés 23 éves lányról aki "nem kell senkinek"..
"Szartak rám"
Gondolom,mert te is rájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!