Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Keresem azt a lányt, akivel 11 évvel ezelőtt Bp-en az E-klubban (ma már Morr. -liget) találkoztam?
Figyelt kérdés
Most már olyan 26 év körül lehet, akkoriban általában farmer volt rajta szőke haj szűk felső, utoljára rózsaszín felsőben volt babe felírattal.
Tudom röhejes de hátha.
2015. jan. 26. 21:49
1/6 anonim válasza:
bassz**ki akkoriban én is jártam oda, de nem tudom sajnos h ki az.
Jézus most előjönnek az emlékek... :)
3/6 anonim válasza:
Én is jártam, de sose volt ilyen felsőm. :)
4/6 anonim válasza:
én meg Katának üzenem, hogy 2002 óta nem hallottam a hangját, felhívhatna
5/6 A kérdező kommentje:
Még Janó ha jól tom úgy hívták ő mutatott be de elcsesztem :)
2015. jan. 26. 21:55
6/6 anonim válasza:
Azért nagy lenne ha megtalálnád. (persze lehet h foglalt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!