Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma találkoztam egy barátommal és ezt csinálta. Jelenthet valamit?
Egy fiú barátról van szó. Kicsit tetszik is. Ma találkoztunk, de ő késett kicsit, elegendő időt, hogy én jól átfagyjak. Amikor megjött, mondtam neki hogy fázom, erre ő mondta hogy ne haragudjak, megölelt, és kb. két percig nem engedett el. Nem értettem ezt a gesztust, még sosem volt ilyen korábban. Szerintetek mit jelenthet és miért csinálta?
17L
Teli szunetben meg nem talalkoztunk, amugy egy suliba jarunk szoval utoljara akkor.
De nemhinnem hogy azert, speciel Starbucksba mentunk, es az elott talalkoztunk, szoval megtehette volna h csak annyit mondj h menjunk be, fizetek egy kavet neked vagy mittudomen.
Külsőre milyen vagy?
Ocsmány, nagy rakás ürülék vagy szép és vonzó?
politikailag nem korrekt válasz következik:
Starbucksba mentetek? Akkor azért ölelt át, mert meleg. (Köztudott, hogy aki oda jár az b...i)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!