Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma találkoztam a volt barátommal. Most mit várhatok Tőle? Hülyeség volt megtennem?
Tudom, hogy nem vagyok közömbös számára, és nem azért mentünk szét, mert veszekedtünk, csak távolság miatt nem bírtuk az egész kapcsolat dolgot. Egész délután beszélgettünk, de nem történt semmi. Búcsúzáskor meg akartam csókolni, de nem sikerült, mert eléggé tapasztalatlan vagyok, ő meg nem is gondolt rá. De aztán magához húzott és megcsókolt. Úgy, ahogy régen. Érzékien, közben átkarolva, alig akart elengedni. (Életem boldog pillanata.) Majd elváltunk, annyit mondtuk, hogy szia, szia, majd beszélünk mindenképp és ennyi. Na most ez mi volt? Mit várhatok? Sikerült felélesztenem benne régi érzéseket? Nincs meg a telefonszáma, csak msn-en tudunk beszélni, de ott meg még nem írt, pedig már volt gépnél. Mindent elcsesztem? Túl rámenős voltam? Vagy mi?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Köszi a választ!
A távolság problémája pár héten belül megoldódik. Ezért is léptem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!